Bim ucuza PlayStation 4 satacak!

playstation 4

Geçtiğimiz aylarda piyasa fiyatının hayli altına PlayStation 4 satan Bim, bir kez daha oyun severleri mağazalarına çekmeyi hedefliyor. Üstelik bu seferki fiyat çok daha uygun olacak!

Son dönemde çeşitli market zincirlerinin teknoloji ürünleri satmasına alıştık. İşin güzel yanı ise, market zincirlerinde sunulan fiyatların, piyasa ortalamasının hayli altında olması. Bizler de bu tarz uygun fiyatlı ürünleri fırsat buldukça sizlerle paylaşıyoruz.

Hatırlanacağı üzere bir kaç ay öncesinde Bim 2000 TL altı bir etiketle PlayStation 4 + Red Dead Redemption 2 paketini satışa sunmuştu. Pek çok oyun sever piyasa ortalamasına göre hayli uygun fiyatlardan sunulan bu ikiliyi kaçırmadı.

Bim uygun fiyata PS4 satacak!

Bim bu ay oyun severlere yeni bir PS4 fırsatı daha sundu. Önümüzdeki günlerde Bim bir kez daha PS4 satacak. Üstelik bu sefer çok daha ucuza!

bim ps4

Eğer yolunuz herhangi bir Bim’in önünden geçerse aşağıdaki broşürü görebilirsiniz. Mağaza camlarına asılan bu broşürde PlayStation 4 + Red Dead Redemption 2 oyununun 1799 TL’den satışa sunulacağı belirtiliyor. Üstelik 6 taksit fırsatıyla!

Hemen belirtelim. Hali hazırda 500GB’lık slim PS4 modelinin ortalama fiyatı 1900TL civarlarında. Üstelik bu pakete herhangi bir oyun da dahil değil. Red Dead Redemption 2’nin sıfırı 350 – 450TL bandından satılırken, 2. eli ise 200TL’ye alıcı buluyor. Yani bu bağlamda oyunu dokunmadan satarsanız konsol size 1600TL’ye gelecektir.

A101 bu hafta harika indirimlerle geliyor