Bim ucuza Steel Series donanımları satacak

SteelSeries Arctis 9X

Bim bu hafta bomba gibi bir kampanya ile geliyor. Bim ucuza Steel Series ürünlerini satacak. İşte konu ile ilgili detaylar.

Zaman zaman yaptığı kampanyalarla teknoloji tutkunlarının beğenisini kazanan Bim bu hafta yine bomba gibi bir kampanyaya imza atacak. Yayınlanan Bim broşürüne göre bu hafta Steel Series’in oyuncu odaklı ekipmanları yok parasına satılacak.

Oyun severlerin de bildiği üzere Steel Series ekipmanları normal şartlarda hayli yüksek fiyatlardan satılmakta. Fakat Bim’in yayınladığı broşürde neredeyse fiyatların yarı yarıya azaldığını görüyoruz.

Steel Series Arctis 1 kulaklığın fiyatı 349 TL’ye düşmüş durumda. Ayrıca Steel Series imzası tışayan Rival 3 oyuncu faresi de 219TL’den satılacak.

Bim Steel Series ürünlerinde büyük indirim yapacak!

bim

Elbette bu ürünleri bulmanız kolay olmayacaktır. Çünkü piyasa fiyatı ile kıyasladığımızda Bim’in fiyatlarının hayli uygun olduğunu görüyoruz. Muhtemelen sabah kalkıp Bim önünde kuyruğa girmeniz gerekebilir.

İşin kötü yanı ise bu tarz ürünlerin mağazaya sınırlı sayıda gelmesi. Yani 1 ya da 2 ürün anca geliyor. Onu da alabilmek için mağazaya giren ilk kişiler arasında olmanız şart. Yani sabah erkenden gitmezseniz Steel Series ürünlerini bu fiyatlara almanız biraz zor diyebiliriz.

Öte yandan daha ucuza farklı markların kulaklıkları da Bim’de satılacak. Örneğin Trust marka kulaklık 29.90 TL gibi oldukça uygun bir etiketle satışa çıkacak. Eğer Steel Series indirime rağmen benim için pahalı diyorsanız bu tarz işinizi görecek bir kulaklık da satın alabilirsiniz.

Galaxy S21 tanıtım tarihi açıklandı