Bim uygun fiyata Sony Powerbank satacak!

Sony Powerbank

Bim, telefon ve oyun konsolunun ardından gözünü Powerbank’e çevirdi. Bim şimdi de uygun fiyata Sony Powerbank satmaya hazırlanıyor.

Teknolojik ürünleri uygun fiyata satması ile sık sık teknoloji basınında kendine yer bulan Bim, şimdi de Powerbank satmaya hazırlanıyor. Bim uygun fiyata satacağı Sony Powerbank ile büyük beğeni toplayacak. Peki, Sony Powerbank‘in kapasitesi kaç mAh olacak?

Sony Powerbank Bim’e geliyor!

Sony imzalı Sony CP-V10BW/CP-V10BB kod numaralarına sahip Powerbank tam 10.000 mAh kapasitesi ile dikkat çekiyor. Jel Polimer bataryalı bu Powerbank hızlı şarj desteği ile dikkat çekiyor. Piyasada satılan Powerbank ürünleri genelde 1.2A çıkışa sahiptir. Sony’nin Powerbank’i ise 1.5A çıkışı ile hızlı şarjın son teknolojisini destekliyor.

Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan Powerbank, hem telefonları ve tabletleri hem de aynı anda kendini de şarj edebiliyor. Piyasada 150 TL gibi bir fiyata satılan bu Powerbank, 12 Haziran 2018 tarihinden itibaren Bim mağazalarında sadece 75 TL‘ye satılacak.

Sony Powerbank

BİM LG K10 satmaya hazırlanıyor!

USB kablosunun içerisinde bulunduğu Powerbank’i satın almak isteyenlere, Bim 6 taksit imkanı da sunuyor. Piyasadaki telefonları yaklaşık olarak yüzde 0’dan yüzde 100’e yaklaşık olarak 4 defa şarj edebilen bu Powerbank, özellikle yaz günlerinde hızla biten telefon şarjlarının imdadına yetişecek gibi görünüyor.

Eğer güvenli ve yüksek kapasiteli Powerbank satın almak istiyorsanız, Bim’in bu kampanyasını mutlaka değerlendirmelisiniz. Bakalım Bim, ilerleyen günlerde karşımıza hangi teknolojik fırsatlar ile çıkacak?