Bill Gates kızını imam nikahı da kıydırarak evlendirdi

Bill Gates kızını imam nikahı da kıydırarak evlendirdi

Dünyanın en zengin iş insanlarından Bill Gates en büyük kızı Jennifer,’ı Mısırlı nişanlısı Nayel Nassar ile evlendirdi. Çift, resmi nikahtan bir gün önce damadın inancı gereği imam nikahı da kıydırdı. İşte detaylar.

Microsoft’un kurucularından ve dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Bill Gates’in en büyük kızı Jennifer Gates, Mısırlı jokey nişanlısı Nayel Nassar ile evlendi. Çift, Nassar’ın inancı gereği önce imam nikahı kıydırdı. Ardından cumartesi günü de bir düğün düzenlendi. Söz konusu düğüne 300 kişinin katıldığı belirtildi. 25 yaşındaki Jennifer Gates, şu anda bir tıp öğrencisi. Evlendiği 30 yaşındaki eşi ise bir olimpik engelli atlamacısı.

Bill Gates kızını imam nikahı da kıydırarak evlendirdi

Daily Mail’in haberine göre Jennifer Gates ile Nayel Nassar’ın imam nikahı New York’un Kuzey Salem bölgesindeki 16 milyon dolarlık bir çiftlik evinde kıyıldı. Düğün ise Bill Gates’in New York’un Westchester bölgesindeki evinde gerçekleşti. Çift ilk danslarını da Elton John’un ‘Can you feel the love tonight? şarkısı eşliğinde yaptı. Bill Gates ve eşi ayrı olsa da kızlarını düğünde yalnız bırakmadılar. Gates’in boşanmasının ardından serveti ikiye bölünse de hala dünyanın en zenginlerinden biri. Tüm dünyanın yakından takip ettiği ismin kızının imam nikahı kıyması da teknoloji dünyasında yankı uyandırdı. Mısırlı eşiyle nerede yaşayacağı henüz belli olmayan Jennifer Gates, eşinin inançlarına son derece saygılı olduğunu belirtti.

iPhone 14 hakkında bilgiler gelmeye başladı bile