Bill Gates için salgın büyük anlam ifade ediyor

Sahte coronavirüs

Dünyanın en zengin insanlarından bir tanesi olan Bill Gates için salgın büyük anlamlara sahip. Kurduğu Microsoft şirketi ile dünyanın en tanınmışları arasına girmeyi başaran Gates, virüs salgını ile ilgili düzenli olarak konuşma yapıyor.

Hem şirket işlerine hem de yardım faaliyetlerine koşturan Bill Gates için salgın büyük anlamlara gebe. Bazıları bu salgını geçici bir durum olarak görüp pek önemsemese bile, ona göre insanlık tarihinin dönüm noktalarından bir tanesi olabilir. İşte tam da bu nedenden dolayı Bill Gates düzenli olarak çıkıp konuşmalar yapan bir yazılımcı olarak biliniyor.

Virüsten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Dünya genelinde 1 milyondan fazla insana bulaşan ve çok riskli olarak görülen yeni tip virüs, aynı zamanda milyarderleri de etkiliyor. Bu durum zenginler arasında da büyük korku yaratmış gibi görünüyor.

Bill Gatesten 2 milyar dolarlik yatirim

Dünya çapında çok ciddi etkilere sahip virüsler bazen korkunç boyutlarda salgınlara neden olabiliyor. Bunun bir örneği olan şu andaki virüs salgını Bill Gates gibi insanları oldukça endişelendiriyor. Hatta ona göre bu virüs mevcut sistemin sonu bile olabilir. Hem hisse senedi hem de nakit açısından büyük bir varlığa sahip olan Bill Gates bunun sonlanmasından korkuyor.

Huawei P40 serisi mikrofon olarak kullanılabilecek!

Onun korkusu sadece sistemin çökmesi değil aynı zamanda insanların hasta olarak daha fazla tüketim yapmaması da bir problem. Diğer malvarlığı yüksek insanlar arasında merhametli yapısı ile tanınan Bill Gates, virüs çalışmaları için işinden ayrıldı.