Bill Gates’in iş tarzı büyük tepki topladı: İlginç iddialar var

Bill Gates Elon Musk

Teknoloji dünyasının sevilen isimlerinden Bill Gates’in iş tarzı büyük bir tepki topladı. Eski çalışanları onunla ilgili son derece olumsuz yorumlarda bulunuyor. İşte konuyla alakalı merak edilen bütün detaylar.

Microsoft dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden bir tanesi olarak biliniyor. Kurucusu Bill Gates şirketi önemli bir noktaya kadar taşımayı başardı. Ancak onun iş ile ilgili tavrı eleştirilere neden oluyor. 1995 ile 2017 yılları arasında dünyanın en zengin insanları içerisinde yer alan Bill Gates yeni iddialar ile anılıyor.

Kendisi hakkında işyeri zorbası ifadesi en fazla kullanılanlar içerisinde yer alıyor. Onun yarattığı iyi ve yardımsever insan profilinin tamamen reklam çalışması olduğu söyleniyor. Gerçek yüzünün çok farklı olduğu yine söylentiler arasında yer alıyor.

Bill Gates’in iş tarzı biraz farklı

Eski çalışanları tarafından yapılan açıklamalara göre kendisi küstah ve aşırı sinirli bir yapıya sahip. Onunla görüşme yapıldığında bağırış ve çağrışların çok fazla olduğu ifade ediliyor. Ayrıca çalışanlarına genellikle “bu hayatta duyduğum en gerzekçe fikir” gibi sözler kullanıyor.

Bill Gates’in iş tarzı

Bill Gates ile ilgili iddialar sadece bunlardan ibaret değil. Aynı zamanda kendisinin striptiz kulüplerinin müdavimleri içerisinde yer aldığı ifade ediliyor. Düzenli olarak striptiz kulüplerini ziyaret eden Bill Gates için kadın avcısı ifadesini de kullanıyorlar.

Bill Gates Android ve iPhone arasında tercihini yaptı!

Hatırlayacağınız üzere bir ara çocukları seks kölesi yapan Jeffrey Epstein’dan MIT’ye 2 milyon dolarlık bir bağış ayarlanmasında Bill Gates önemli role sahipti. Bill Gates’in sözcüsü konuyla ilgili tüm iddiaları yalanladı. Gates ile ilgili suçlamaların tamamen yalan ve spekülatif olduğu ifade edildi. Peki siz Bill Gates hakkında ne düşünüyorsunuz?