Bill Gates Koronavirüs tahmini herkesi korkuttu

Bill Gates kıyamet senaryolarını

Bill Gates Koronavirüs tahmini, Bill Gates Koronavirüs açıklamaları, Bill Gates, Koronavirüs ne zaman biter, Koronavirüs bitiş tarihi

Kısa süre önce bir röportajda Bill Gates Koronavirüs tahmini herkeste endişe yarattı. Özellikle de verdiği örneklerin doğruluğu onu haklı çıkaracak gibi görünüyor.

İlk ortaya çıktığı günden bu yana tüm dünyada büyük bir korku yaratan koronavirüs salgını hızla devam ediyor ve Bill Gates Koronavirüs tahmini tedirginliği arttırdı. Her ne kadar Çin kaynaklı olsa bile yine de bulaşmadığı neredeyse hiçbir yer kalmadı. İşte tam da bu nedenden dolayı eskisine göre daha fazla önlem alınması gerektiği ortaya çıkıyor.

Bill Gates virüs tahmini

Birkaç yıl önce salgın ile ilgili yaptığı tahminlerde yanılmadığını gösteren Bill Gates bu sefer de daha farklı bir tahminde bulundu. Ona göre Koronavirüsü salgını uzun bir süre hayatın normale dönmesine engel olacak.

Bill Gates Koronavirüs tahmini yeni

Bu virüs salgın ile ilgili henüz net tarihler yok. Ancak en çok merak edilenler bu virüsün ne zaman sona ereceği ve hayatın ne zaman normale döneceği. Bill Gates hayatın normale dönmesi ile ilgili 2021 yılının sonbahar ayını gösterdi. Bu tarihten önce hayatın normale dönmesi oldukça zor. Her gün yaklaşık olarak 100 ila 200 bin insanın enfekte olduğu düşünülürse bu tahmin kesinlikle abartılı değil.

Bill Gates istifa etti: Tüm dünya şokta

Bill Gates tarafından böyle bir tahmin yürütülmesindeki en büyük neden Çin örneği ile yakından alakalı. Şu anda Çin, virüsü durdurursa bile yine de hayatın normale döndüğünü söylemek mümkün değil. İnsanlar dışarıya maskesiz çıkamıyor. Sizce Bill Gates bu tahminlerinde haklı mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.