Bethesda E3 2017’de neler duyuracak?

bethesda e3

Doom, Prey, Fallout gibi büyük yapımlarıyla tandığımız Bethesda E3 2017 için sürprizler hazırladı. Bakalım Bethesda E3 2017’de neler duyuracak?

E3 2017, Haziran ayında ABD’nin Los Angeles şehrinde düzenlenecek. Oyun dünyasının saygın isimlerinden Bethesda’nın da bu fuara katılacağı biliniyor. Firma fuar için davetiyelerini göndermeye başladı. Bu davetiyelere göre yayıncı firma, fuarda iki duyuru yapacak. Bakalım Bethesda E3 2017’de neler duyuracak?

Bethesdaland

Bethesda’nın yaklaşan fuarda sevilen FPS / RPG oyunu Fallout 4‘ün sanal gerçeklik versiyonu Fallout 4 VR ile ilgili detaylar paylaşması bekleniyor. Ancak firmanın yolladığı davetiyeye bakınca daha fazlasını beklemek mümkün. Zira davetiyedeki resimde “Bethesdaland” adında bir tema park tasvir edilmiş. Bethesda’nın oyunlarını yakından takip edenler bu parkı oluşturan bölgelerin firmanın yayınladığı oyunlardan oluştuğunu fark edecektir. The Elder Scrolls, DOOM, Dishonored ve Prey gibi oyunların yer aldığı parkta iki bölgenin “çalışma altında” ve “yakında geliyor” tabelaları ile kapalı olduğu görülüyor. Bu da Bethesda’nın iki duyuru yapacağı anlamına geliyor.

Bu duyurulardan birinin Fallout 4 VR olup olmayacağı bilinmiyor. Çizimden bir çıkarım yapmak da pek mümkün olmadığı için 13 – 15 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek fuarda Bethesda’yı yakından takip etmekte fayda var. Bu arada bir başka benzer haberde sanal gerçeklik alanında faaliyet gösteren Oculus, E3 2017′de yer almayacağını açıkladı. Detaylar için tıklayın.