Skyrim, Playstation VR’ye geliyor

skyrim environment 1920x1200

Kemerlerinizi bağlayın. Bethesda, sanal gerçeklik dünyasına sağlam bir giriş yapıyor. Skyrim, Playstation VR’ye geliyor. İşte detaylar.

The Elder Scrolls V: Skyrim, esasında son zamanlarda çıkmış bir RPG oyunu değil. Ancak Bethesda, oldukça sevilen oyunun ekmeğini yemeye devam ediyor. Firma, ABD’de düzenlenen E3 2017′de müjdeyi verdi: Skyrim, Playstation VR’ye geliyor. Yapımın sanal gerçeklik platformunda nasıl göründüğünü görmemiz için bir de video yayınlandı.

Tanıtım videosunda gördüğümüz ve Skyrim’i bildiğimiz kadarıyla, oyunda Playstation VR‘ın kontrolörleri etkin olarak kullanılacak. Ancak nasıl bir oynanış deneyimi sunacağını kestirmek güç. Bethesda, Skyrim’in VR versiyonunun Dawnguard, Hearthfire ve Dragonborn genişleme paketleri ile geleceğini açıkladı. Oyun, Kasım ayında sevenleriyle buluşacak.

Bethesda ayrıca Skyrim’i, Nintendo’nun Switch konsoluna da getirmeyi planlıyor. Switch sürümü için çalışmalar sürerken, firma diğer popüler ve başarılı oyunları Doom ve Fallout 4‘ü de Playstation VR için piyasaya sürecek.

Öte yandan sanal gerçeklik alanında saydıklarımız kadar iddialı olmasa da bir oyun daha duyuruldu. Moss adlı oyun da Playstation VR için çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar için tıklayın.

Shadow of the Colossus, Playstation 4’e geliyor

Call of Duty WW2 E3 2017 videosu