Bethesda E3’te Görünecek!

Bethesda E3te Gorunecek

Bethesda, bu yaz ilk kez E3’te sunum yapacağını duyurdu.

Başarılı firma tarafından yapılan açıklamada Haziran ayında Los Angeles’ta düzenlenecek E3 etkinliği kapsamında bir sunum yapacağını belirtti.

Bethesda E3'te Gorunecek!

Bethesda sunumla ilgili herhangi başka bir detay vermezken, fuar öncesi sunum günü olarak kabul edilen 15 Haziran gününün neredeyse her saati Ubisoft, Sony, EA ve Microsoft sunumlarıyla dolu oluğu için Bethesda sunumu 14 Haziran akşamında gerçekleştirecek.

Gelen bu haber ile akıllara Fallout 4 ihtimalleri gelmeye başladı. Uzun bir zamandır dedikoduları dönen oyunu sonunda görebiliriz, çünkü büyük bir haberi olmayan firma sunum yapma zahmetine girmez diye düşünüyorum. Bununla beraber sunumların bir saat sürdüğünü düşünürsek birden fazla oyunun sunumunu yapacağını söyleyebiliriz.

Bu sürenin dörte birinde Elder Scrolls Online hakkında konuşulacağı tahmin edilirken, Fallout 4 duyurusununda bu sunumda geleceği belirtiliyor. Bunlara ek olarak Dishonored 2, Rage 2 ya da yeni bir şeyde bu sunum listesinde olabilir. Son dönemde geliştirmeden yayımcılığa da başlayan Bethesda’nın bu kararının büyük olduğunu söyleyebiliriz. Hatta tahminler doğru çıkarsa en az iki efsane Bethesda oyununa devam oyunu duyurusu gelebilir.

Bu sene E3 etkinliği biraz daha farklı ve daha heyecanlı olacak gibi geliyor.

Google, Odysee’yi Bünyesine Kattı!