Benzin hırsızı: Depoyu doldurup kaçtı!

Benzin fiyatlarına bir zam daha

Gelen akaryakıt zamlarının ardından ilginç bir haber gündeme geldi. Aracına bir depo benzin dolduran bir adam, parasını ödemeden kaçtı.

Benzin hırsızı: Depoyu doldurup kaçtı! Dolar kurundaki yükseliş ve Rusya-Ukrayna savaşı derken yakıt fiyatları aldı başını gitti. Neredeyse her gün gelen bu zamlar karşısında vatandaş artık depoyu tam doldurmaktan çekiniyor. Dolayısıyla artık yakıt istasyonundaki görevlilerin çok dikkatli olması lazım. Zira Manisa’da bir adam aracının deposunu doldurup parasını ödemeden kaçtı. Bu durum yok artık dedirtirken önümüzdeki dönemde yakıt hırsızlığının artabileceği endişelerini de arttırdı.

Benzin hırsızı: Depoyu doldurup kaçtı!

Olay Manisa Turgutlu’da meydana geldi. Yakıt istasyonuna gelen bir adam deponun tam doldurulmasını istedi. Depoyu dolduran görevliyse adamın gaza basıp gitmesiyle beraber şok oldu. Barış Aktaş isimli pompa görevlisi, otomobilin arkasından koşsa da yetişemedi.

Motorin ve benzine yeni zamlar yolda

Aracın plakasını aldığını fakat sahte çıktığını belirten görevli, “Plakayı ön camda gördüm, otomobilin yeni alındığını düşündüm. Otomobilin deposunu doldurdum. Pompayı çıkardıktan sonra arkamı döndüğüm sırada hiçbir şey demeden kaçtı. Arkasından bağırdım. Üzerindeki plakayı sorgulattık o plaka da sahte çıktı. Bundan sonra daha dikkatli olacağız.” ifadelerini kullandı.

Akaryakıt istasyonunun işletme müdürüyse “Sürücüden ve yanındakilerden şikayetçiyiz. 820 TL zararımız var.” dedi. Olaya yapılan sosyal medya yorumları ise bu durumun ortaya çıkmasında yakıt fiyatlarının etkili olduğunu ve buna benzer vakaların artabileceği üzerine yapıldı. Siz de görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yeni Tesla Model Y EPA’nın Listesine Girdi