Benzersiz senaryosu ile Deathloop satışa çıkıyor!

Deathloop

Dishonored serisinin yaratıcısı olan Arkane Studios tarafında geliştirilen Deathloop sonunda satışa çıkıyor. Peki bizleri nasıl bir oyun bekliyor? İşte bu sorunun yanıtı.

Benzersiz senaryosu ile Deathloop satışa çıkıyor! Arkane Studios tarafında PlayStation 5 ve PC için geliştirilen oyun yarın itibariyle raflardaki yerini almış olacak. Hali hazırda oyunu PC ve PS5 üzerinden indirebilirsiniz. Fakat 14 Eylül yani yarından itibaren oyunu oynamanız mümkün olmayacaktır. Peki bu yapım bizlere neler sunacak? Dilerseniz bu konuya bir açıklık getirelim.

Deathloop için şimdiye kadar yayınlanan videolarda pek bir şey anlamamıştık. Lakin yayınlanan son hikaye videosu ile sızdırılan oynanış videoları oyunun hikayesini tamamen gözler önüne serdi.

Deathloop’ta ölüp, sürekli aynı günü yaşamak zorunda olan bir karakteri canlandırıyoruz. Bu karakterin amacı ise döngüyü kırıp bu uğursuzluktan kurtulmak.

Deathloop

Benzersiz senaryosu ile Deathloop satışa çıkıyor!

Hafızasını kaybeden karakterimiz görevleri gerçekleştirdikçe döngüyü yavaş yavaş kırmaya başlıyor ve olay bambaşka bir aşamaya taşınıyor. İçerisinde bulunduğumuz adada ölmeden döngüleri değiştirmenin bir yolu ise ne yazık ki yok.

Yani bir sonraki görev için bize lazım olan ipucunu yakıp kül etmiş olabiliyoruz. Dolayısıyla o ipucuna ulaşmak için tekrardan ölüp aynı günü bir kez daha yaşamak zorunda kalabiliyoruz.

Deathloop gerek hikaye, gerekse de online anlamda farklı bir hikaye sunuyor. Oyunun şimdiye kadar benzerinin olmaması önemli bir avantaj diyebiliriz. Bakalım bu özgünlük satış rakamlarına da yansıyacak mı? Bunu bekleyip göreceğiz.

Apple, motosiklet kullanıcılarını üzecek bir açıklama yaptı