Bella Thorne küvet pozuyla olay yarattı

qq

Ünlü yıldız Bella Thorne, küvet pozlarıyla bir kez daha sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İşte detaylar!

Bella Thorne küvet pozuyla olay yarattı. Sansasyonel yaşamı ile zaman zaman magazin basınının diline düşen Bella Thorne yine gündemde. Disney yapımlarında rol alarak erken yaşta şöhrete kavuşan Bella, son dönemlerde ise yetişkin film yönetmenliği yapıyor. Hayranları onu yönetmenliğini yaptığı bu filmlerde oyuncu olarak görmek istese de 24 yaşındaki yıldızın henüz böyle bir niyeti yok. Ancak Bella Thorne OnlyFans hesabı açan ünlüler kervanına eklenerek seksi fotoğraflarını saklamayacağını da göstermişti. Ayrıca Bella Thorne’nin yetişkin film yıldızı Abella Danger ile olan dostluğu da biliniyor.

Bella Thorne küvet pozuyla olay yarattı

Oyuncu ve yönetmen sevgilisi Benjamin Mascolo ile dolu dizgin bir ilişkisi olan Bella, Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu seksi paylaşımlarına da devam ediyor. Daha önce yaşadığı çoklu ilişkiyle de gündem olan güzel oyuncu yine Instagram’da paylaştığı küvet pozlarıyla alev alev yandığını gösterdi. Hali hazırda 25 milyon takipçisi bulunan Bella’nın bu fotoğraflarına beğeni yağdı. 1 milyona yakın kişi fotoğrafları beğendi ve yorumlarda da bunu belirtti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

BELLA (@bellathorne)’in paylaştığı bir gönderi

Ünlülerin bu tarz paylaşımlarına daha önce çok kez şahit olduk. Aslında bunu yapmalarının sebebi etkileşimlerini ve takipçi sayılarını arttırmak. Sosyal medya onlar için oldukça önemli. Bu sebepten dolayı kazanabildikleri kadar çok takipçi kazanmaya çalışıyorlar. Zira Instagram’daki reklam gelirleri, ünlülerin kaybetmek istemedikleri önemli bir kalem.

OPPO Reno6 sınırları zorluyor