Bella Hadid FaceTime üzerinden çıplak poz verdi! (Galeri)

bella

Dünyanın en ünlü modellerinden olan Bella Hadid, koronavirüs salgınından dolayı Vogue dergisine FaceTime üzerinden çıplak poz verdi!

Koronavirüs salgınından dolayı yüzbinlerce kişi işini ev ortamına taşımak zorunda kalmıştı. Ünlülerin de destek olduğu evde kal çağrısına dünyanın en ünlü modellerinden olan Bella Hadid de katıldı. Dünyaca ünlü Vogue dergisi için poz verecek olan B. Hadid, salgından dolayı stüdyo ortamına gidemedi. Bu yüzden B. Hadid çıplak pozlarını Apple’ın iPhone, iPad ve Mac modellerinde yer alan FaceTime üzerinden verdi.

Ünlü model; bu çekimler için “Zaman değişiyor ve evden çalışmanın yeni bir anlamı var.” ifadelerini kullandı. Görüntü kalitesi FaceTime’da rakiplerine göre bir tık kötü olduğu için bu fotoğraflar çamur gibi görünüyor diyebiliriz. Ancak Vogue Dergisi muhtemelen bu fotoğrafları işleyecek ve yüksek çözünürlüklü hallerini yayınlayacak.

Apple Koronavirüs sürecini nasıl değerlendiriyor?

Teknolojinin gelişimi ile birlikte artık bu tip salgınlar sonrasında çalışma hayatı direkt felç olmuyor. Modeller bile FaceTime gibi çözümler ile işlerini devam ettirebiliyor. Ancak fotoğraf ve görüntülü görüşme konusunda hala daha eksikliklerimizin olduğu COVID-19 ile bir kez daha ortaya çıktı. Özellikle güvenlik konusunda Zoom’un çuvallaması ve FaceTime’ın kalite sorunları ilerleyen dönemlerde firmaların bu konuda yatırım yapmalarına neden olabilir.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatamayalım ve Bella Hadid’in paylaştığı çekimden kareler ile sizleri baş başa bırakalım.

Bella HadidDiğer fotoğraflar için lütfen sayfa değiştiriniz.