Amazon’un kurucusu Jeff Bezos çıplak fotoğrafları ile tehdit ediliyor

Jeff Bezos

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, çıplak fotoğrafları ile tehdit edildiğini açıkladı. Peki, dünyaca ünlü alışveriş sitesinin sahibini kim çıplak fotoğrafları ile tehdit ediyor? İşte detaylar.

Alışveriş devi Amazon, bugün karşımıza ilginç bir açıklama ile çıktı. Amazon’un kurucusu olan Jeff Bezos, çıplak fotoğrafları ile tehdit edildiğini açıkladı. Peki, dünyaca ünlü milyarder CEO’yu kim çıplak fotoğrafları ile tehdit ediyor?

Jeff Bezos çıplak fotoğrafları yüzünden tehdit altında!

Tabloid dergisi National Enquirer, J. Bezos’un açıklamalarına göre ünlü CEO’yu çıplak fotoğraflarını yayınlamak ile tehdit etmiş. J. Bezos bu şantaj üzerine American Media Incorporated’ın (AMI) yetkilileri arasında geçen tüm yazışmaları yayımladı.

Bezos, yaptığı açıklamada; “Kişisel bilgilerimi sızdırmak ve yaşayacağım utanç pahasına bana yolladıkları tehdit içeren e-postaları değiştirmeden yayımlamaya karar verdim.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda eşinden boşanan J. Bezos’un, bu ilişkiyi nede bitirdiğine dair her şeyi yayınlayan National Enquirer dergisi, CEO’nun gazeteci Lauren Sanchez ile ilişkinin olduğunu belirtmişti. National Enquirer dergisi J. Bezos ile Lauren Sanchez’in ellerinde çıplak fotoğraflarının olduğunu belirtiyor.

Opera VPN Android’e geliyor!

National Enquirer dergisinin J. Bezos’un çıplak fotoğraflarını yayınlama gibi bir girişiminin olacağını düşünmüyoruz. Aksi durumda dergi muhtemelen alacağı cezalardan dolayı yayın hayatını zorunlu olarak sonlandırabilir.

Jeff Bezos