Bedavadan Anti Virüs Edinin Verilerinizi Koruyun

indir3

Arkadaşlar, internet güvenliğiyle alakalı yazılarımıza devam ediyoruz. Biliyorsunuz ki, son istatiksel verilerle, teyit edilen bir durum var. Bu ise, internet aleminde veri hırsızlığının giderek artmasıdır. Üstelik bu veri hırsızlarının sürekli yöntem geliştirip, farklı kılıflara bürünerek bu işi yapması, normal bir internet kullanıcısının dikkatini çekmeyecek şekilde virüsü, kullanıcının bilgisayarına veya diğer cihazlarına indirmesini kolayca sağlıyor.

Burada sizlere ücretsiz olmasına rağmen ücretliler kadar iyi performans sağlayan anti virüs programlarından bahsedeceğim. İsterseniz, bunları indirerek, tam bir koruma sağlaya bilirsiniz. İlk olarak bahsetmek istediğim anti virüs programı, avast free anti virüs programıdır. Arkadaşlar free anti virüs programları arasında en çok tercih edilen avast free anti virüs programıdır. Çünkü kolay bir ara yüzü kullanımına sahiptir. Bunun yanında bilgisayarınızı hızlıca tarayabilmektedir. Bir başka öne çıkan özelliği ise, bilgisayarınızı kasmayacak niteliğe sahip olmasıdır. Avast free anti virüs programı çeşitli testlerden geçirilerek, başarılı olduğu kanıtlanmış bir free anti virüs programıdır. Avast sürekli güncellenen, popüler bir anti virüs programıdır. Dilerseniz indirerek performansını kendiniz test edebilirsiniz.

antivirüs

Avast free anti virüsle beraber sizlere önerebileceğimiz, Panda Cloud anti virüs programdır. Ücretsiz bir uygulama olmasına rağmen, performansı yüksektir. USB aşılama özelliği sayesinde bilgisayarınızı takılan herhangi bir cihazda, olabilecek tehlikelere karşı etkin bir koruma sağlıyor. Bu da yapılan testlerden gerekli geçer notları almış bir bedava anti virüstür. Emsısoft emergency kıt anti virüs programı da, free ama sağlam bir anti virüstür. Çift taramalı bir motor kullanan anti virüs programı, bilgisayarınıza bulaşmış olan kötü yazılımları tespit etmekte çok maharetli bir yapıya sahiptir.

ZoneAlarm free anti virüs programı günlük olarak güncellenen bir programdır. Burada bazı açıklar verebilmektedir. Ancak, sunduğu farklı özelliklerde koruma kalkanlarıyla bu yapısını kapatabilmektedir. Kolay bir kullanıma, sade bir görünüme sahiptir. Ama dediğimiz gibi, güncellemesi, günlük olarak yapıldığından tercih sebebimiz olmayabilir. Bunun gibi birkaç tane daha free anti virüs programları mevcuttur ancak bizim önerimiz kullanacaklar için, avast free anti virüstür. Çünkü hem kullanımı kolay hem de sunduğu özelliklerle internette daha iyi korunacaksınız.