Battlefield Mobile beta bu sonbaharda Android cihazlara geliyor

Battlefield Mobile beta bu sonbaharda Android cihazlara geliyor

Nisan ayından bu yana EA 2022’de piyasaya sürmeyi planladığı popüler Battlefield oyunlarının bağımsız bir mobil versiyonu üzerinde çalışıyor. Bu hafta yayıncı, yaklaşmakta olan oyunla ilgili yeni ayrıntıları paylaştı. Battlefield Mobile mobil cihazlara geliyor. İşte detaylar.

İlk olarak EA, bu sonbaharda bazı bölgelerde Android cihazlara sahip oyuncuları sevindirecek bir haber paylaştı. Duyurulan haberde “bir dizi daha küçük oyun testi” ile Battlefield Mobile beta testine başlamayı planladıkları duyuruldu. Şirket, “Test etmeye devam ettikçe, bu testlerin boyutunu genişleteceğiz ve yeni bölgeler ekleyeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Battlefield Mobile beta bu sonbaharda Android cihazlara geliyor

İlk beta testinde oyunun yalnızca bir haritası ve franchise’ın imzasını taşıyan Conquest oyun modu yer alacak. EA, Battlefield Mobile 2022 için diğer haritalar ve modlar hakkında daha fazla ayrıntı paylaşacak. Bu arada şirket, oyunun “yalnızca” kozmetik öğeleri içerecek, oynaması ücretsiz bir oyun olacağını doğruladı.  Battlefield Mobile, “mobil cihazlar için özel olarak oluşturulduğundan” Battlefield serisinin herhangi bir konsol veya PC sürümü arasında çapraz oynamayı desteklemeyecek. Oyunun beta versiyonu şimdilik Asya bölgesinde teste sunulacak. Beta sürümünde her şeyin yolunda bitmesi durumunda oyun diğer bölgelere yayılacak. Oyunun belli bir süre sonra ülkemizde de Android cihazlara sunulması muhtemel. Oyun Google Play Store‘dan indirilip beta versiyonu ile oyun severlerle buluşacak. Siz de oyunu seviyorsanız arada Play Store’dan kontrol edebilirsiniz.

Her hafta zorunlu PCR testi yapılacak: Aşı olmayanlar için zor günler