Amazon Prime İçin Online Müzik Servisi Yolda

Amazon Prime İçin Online Müzik Servisi Yolda

Online müzik servisi alanına yönelmek isteyen Amazon’un, Amazon Prime kullanıcılarına sunduğu içeriklerin arasına yakında müziği de katacağı söyleniyor.

Dün en büyük online alış veriş platformu olan Amazon‘un üyelik tabanlı servisi Amazon Prime, kullanıcıları sunduğu seçenekleri her geçen gün arttırıyor. Şu anda paralı kullanıcılarına oldukça geniş bir dizi, film ve kitap kütüphanesi sunan Amazon’un yakında bu servislere müziği de dahil etmesi bekleniyor.

amazon_prime

Son dönemde hızla yükselen ve birçok önemli firmayı cezbetmeyi başaran online müzik servisi alanına yönelmek isteyen Amazon’un, Amazon Prime servisi üzerinden kullanıcılarına müzik sunmaya başlayacağı belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak plak şirketleriyle gerekşli anlaşmaları tamamlayan Amazon’un kullanıcılarına birçok eski ve yeni şarkıyı sunabileceği, fakat sunabileceği şarkıların en az 6 ay önce yayınlanmış olması gerektiği söyleniyor.

Amazon Prime‘ın yeni müzik servisi mevcut haliyle Spotify, Rdio veya Beats Music gibi popüler müzik servisleriyle yarışamayacak olsa da, gelecekte gidilecek değişiklikler ve geliştirmelerle bu durum değişebilir.

Microsoft’ta Herkes Windows 9 Üzerinde Çalışıyor