Battlefield 5 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

battlefield v

Electronic Arts ve Dice işbirliğiyle geliştirilen Battlefield 5 hakkında bazı yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Geçtiğimiz sene satışa sunulan Battlefield 1 gerek konusu, gerekse de oynanış dinamikleri ile oyun severlerden geçer not almayı başarmıştı. 1. Dünya Savaşı’nda geçen önemli çarpışmaları konu edinen yapım, satış rakamları bazında da beklentileri karşılamıştı. Nitekim bu tarihsel döngüyü bozmak istemeyen EA, sıradaki Battlefield oyunu için de 2. Dünya Savaşı temasını kullanmayı tercih etti.

Battlefield 5, 2 moddan yoksun olarak çıkacak

Uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan Battlefield 5, önümüzdeki Ekim ayında raflardaki yerini almış olacak. Oyunun yapımcısı konumunda bulunan Dice daha önce yaptığı açıklamada Royal modunun, Battlefield 5’e çıkış tarihinden sonra ekleneceğini belirtmişti. Şimdi de benzer bir duyuru Grand Operations için geldi.

Battlefield 1’de karşımıza çıkan Operations modunun biraz daha geliştirilmiş versiyonu olan Grand Operations’da oyun çıktıktan sonra Battlefield 5’e dahil edilecek.

Yani kısaca özetlemek gerekirse, 19 Ekim’de Grand Operations ve Royale modları Battlefield V’te oynanabilir olmayacak.

Daha sonra gelecek olan güncellemelerle iki modun oyuna eklenmesi bekleniyor. İşin iyi yanı, oyun severler iki mod için de ekstra ücret ödemek zorunda kalmayacaklar. Malum söz konusu EA olunca, mermi başına ücret istemeleri bile normal karşılanabilir.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. BF5’te Türkçe dil desteğinin olup olmayacağı henüz kesinleşmiş değil.

PC oyuncularına özel bir servis geliyor