Star Wars: Battlefront, Battfield’a Benzemeyecek

Star Wars Battlefront Battfield 4e Benzemeyecek

Yapım aşamasındaki Star Wars: Battlefront hakkında konuşan DICE yetkilisi Karl-Magnus Troedsson, oyunun Battlefield oyunlarına benzemeyeceğini belirtti.

Electronic Arts bünyesinde yer alan DICE (EA Digital Illusions CE) stüdyosu, bugüne kadar geliştirdiği Battlefield ve Need for Speed gibi oyunlarla kendisini oyun dünyasına kanıtlamış bir stüdyo. DICE tarafından geliştirilen Battlefield serisi, oyun dünyasının en başarılı FPS serileri arasında yer alıyor. Ancak buna rağmen oyunseverlere yeni deneyimler sunmaktan kaçınmayan stüdyo, yapım aşamasında olan Star Wars: Battlefront‘ta kullanıcılara farklı bir FPS deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Star Wars Battlefront

Star Wars: Battlefront hakkında açıklamalarda bulunan DICE yöneticisi Karl-Magnus Troedsson, yeni Star Wars oyununu merakla bekleyen oyunseverlere yeni oyunun özgün bir deneyim olacağının sözünü verdi. Eski Battlefront oyunları ile Battfield oyunlarının bazı ortak mekaniklere sahip olduğunu kabul eden Troedsson, buna rağmen Star Wars: Battlefront’un Battlefield oyunlarında çok daha farklı olacağını belirtti. PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a yönelik olarak geliştirilen Star Wars Battlefront‘un 2015 yılının ikinci yarısında piyasay sürülmesi bekleniyor.

Batman: Arkham Origins Complete Edition Ortaya Çıktı