Samsung Galaxy Tab A2 XL’ın özellikleri netleşiyor

galaxy tab a 8.0 2018

Samsung’un bu sene tanıtacağı tabletler arasında yer alan Galaxy Tab A2 XL’ın teknik özelliklerini SamMobile ortaya çıkardı. Bakalım ne gibi özellikleri bizi bekliyor olacak.

Galaxy Tab A2 XL orta seviye özellikleriyle geliyor

Samsung yıl sonu için tabletlere ciddi ağırlık verecek. Güney Koreli üreticinin üzerinde çalıştığı orta seviye model Tab A2 XL, dün sızdırılan fotoğraflarının ardından bugün de özellikleriyle gündeme geldi.

Samsung Galaxy Tab A2 XLın özellikleri netleşiyor

SamMobile’ın aktardığı verilere göre A2 XL, 10.5 inç 1200×1920’lik bir ekrana sahip olacak. Bu ekrana Snapdragon 450 yongaseti eşlik edecek. Bu ikili, tabletin kilit detaylarını oluşturuyor.

Ancak ortaya çıkan detaylar da bununla sınırlı değil. 3 GB RAM, 32 GB depolama, microSD slotu, 7300 mAh batarya, 8 MP arka; 5 MP ön kamera, 5 GHz Wi-Fi, Bluetooth 4.2 ve Android 8.1 Oreo tabletin diğer detaylarından.

Öte yandan ilginç şekilde A2 XL‘ın yüz tanıma özelliğine sahip olacağı da söyleniyor. Oysa uzun süredir iris tarayıcı bulunacağını düşünüyorduk.

Tanıtım tarihi ise 9 Ağustos veya IFA fuarı olabilir. Güney Koreli şirket, Unpacked etkinliğinde başta Note 9 olmak üzere, Gear S4 ve Tab S4 gibi önemli cihazları duyuracak.

Dünden bugüne Galaxy Note serisi