Yeni Mortal Kombat Oyunu Yakında Duyurulacak

MK9logo

NetherRealm Studios tarafından geliştirilmekte olan yeni Mortal Kombat oyununun 10 Haziran’da başlayacak olan E3 2014’ten önce duyurulması bekleniyor.

Oyun dünyasının en popüler dövüş serilerinden biri olan Mortal Kombat serisinin yeni oyununa dair ilk izler bir süre önce internette ortaya çıkmaya başlamıştı. Şimdi de oyun için NetherRealm Studios tarafından hazırlandığına inanılan yeni posterin görüntüleri internete sızdı. Mortal Kombat serisinin resmi logosunu barındıran bu posterin de ortaya çıkmasıyla beraber yeni Mortal Kombat oyununun varlığı neredeyse kesinleşmiş oldu.

Mortal_Kombat

Yeni Mortal Kombat oyununa ait olduğu söylenen bu poster oyunun varlığını kanıtlama konusunda tek başına yeterli olmasa da, Mortal Kombat serisinin yaratıcılarından olan Ed Boon‘un son günlerde sosyal medyada paylaştığı mesajlarla birlikte yeni oyunun varlığı netlik kazanmış oldu. Üstelik Ed Boon’un Twitter hesabının arka planında da, ortaya çıkan bu posterdeki logo ve sloganın aynısı yer alıyor. Yeni Mortal Kombat oyununun 10 Haziran’da başlayacak olan E3 2014’ten önce resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Mortal_Kombat_poster

Grand Theft Auto 5 Yeni Nesil Konsollara Taşınabilir