Battlefield 2042 Kasım ayına ertelendi

battlefield 5

DICE ve EA işbirliğiyle geliştirilen Battlefield 2042 için yeni bir duyuru yayınlandı. Ne yazık ki Battlefield 2042 de beklendiği tarihte çıkış yapamayacak.

Battlefield 2042 Kasım ayına ertelendi. Oyun sektöründeki köklü serilerden biri olan Battlefield önümüzdeki günlerde yeni oyunuyla PC ve konsollarımıza konuk olacak. Hayli uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan oyun bizleri gelecek savaşlarına taşıyacak.

Normalde yeni Battlefield oyunu önümüzdeki ay yani Ekim’de raflardaki yerini almış olacaktı. Fakat geliştirici ekip konu ile ilgili kısa bir bilgilendirme duyurusu yayınladı. Yapılan açıklamada Battlefiled 2042’nin önümüzdeki Kasım ayına ertelendiği ve bir aksilik olmazsa oyunun 19 Kasım’da raflardaki yerini alacağı belirtildi.

Battlefield 2042 Kasım ayına ertelendi

battlefield 5 1

Oyun Hakkında

Battlefield™ 2042, serinin ikonik topyekün savaşına geri dönüşün habercisi olan birinci şahıs nişancı oyunudur. Yakın gelecekte düzeni bozulan bir dünyaya uyum sağlayın ve zorlukların üstesinden gelin. Manga kurarak 128 oyuncu, eşsiz bir ölçek, destansı yıkım desteği sunan ve dinamik olarak değişen savaş alanlarına üst düzey cephaneliğinizle çıkın. Battlefield’ın devasa, ikonik sandbox modu bu kez 128 oyuncu desteğiyle geri dönüyor. Haritalar bu geniş ölçeğe özel olarak tasarlandı ve aksiyon çeşitli türlerden “kümelere” ayrıldı. Ayrıca aksiyon artık bağımsız kontrol noktaları yerine çeşitli bayraklar içeren bölgelerin çevresinde yaşanıyor.

Breakthrough, Attackers (Saldıranlar) ve Defenders (Savunanlar) olmak üzere büyük ölçekli bölgeler için savaşan iki takımla birlikte geri dönerken Saldıranlar son hedefe doğru ilerlemeye çalışıyor. Her bölge çok sayıda oyuncuyu barındıracak şekilde tasarlandığı için daha stratejik kararları ve daha fazla yandan saldırı fırsatını mümkün kılıyor. Ele geçirme alanlarına çeşitli konumlardan yaklaşın ve daha fazla taktiksel olasılık türünden faydalanın.

Sıfır Renault Megane fiyatlarında büyük düşüş