Battlefield 2042 boyutu belli oldu!

Battlefield 5 sistem gereksinimleri

EA ve Dice işbirliğiyle geliştirilen Battlefield 2042 için istenen boş alan boyutu belli oldu. İşte konu ile ilgili detaylar.

Battlefield 2042 boyutu belli oldu! Oyun sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Battlefield serisinin yeni oyunu uzun bir süredir geliştirme aşamasındaydı. Sonunda oyunun geliştirme süreci tamamlandı ve bazı bilgiler netleşmeye başladı.

Eğer büyük bir aksilik yaşanmazsa BF 2042 birkaç hafta sonra raflardaki yerini almış olacak. Peki bu oyun yeni nesil konsollarda ne kadar yer kaplayacak?

Malum oyun için yayınlanan ilk videolar büyük beğeni toplamıştı. Hayli etkileyici grafikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yapımın özellikle yeni nesil konsollarda ne kadar yer kaplayacağı merak konusuydu.

Battlefield 2042 boyutu belli oldu!

Battlefield 2042 boyutu belli oldu!

Geçtiğimiz gün sızdırılan bazı bilgilere göre BF 2042 PS5’te 42.7 GB’lık ön yükleme boyutuna sahip olacak. Hemen belirtelim. Bu miktara ilk gün yaması dahil değil. Bilindiği üzere artık pek çok yapım için devasa boyutlarda ilk gün yamaları yayınlanıyor.

Muhtemelen BF 2042 için yayınlanan ilk gün yaması oyunun ön yükleme boyutunu aşmayacaktır. Yine de toplamda bu oyun için 6070 GB’lık bir alan ayırmanız gerekebilir. Bu arada dip not olarak belirtelim. Oyunun normal sürümü 17 Kasım’da, Gold ve Ultimate sürümü ise 10 Kasım’da ön yüklemeye sunulacak. Gold ve Ultimate sürümü satın alanlar 12 Kasım’da normal sürümü satın alanlar ise 19 Kasım’da oyunu oynamaya başlayabilecekler.

Akıllı telefon fiyatlarında küresel artış kapıda