Riot Games oyunları Epic Games Store’a geliyor

Riot Games, Valorant'ı mobil platforma taşıyor

Epic Games Store PC pazarındaki devasa pastaya ortak olabilmek için tüm şartları zorlamaya devam ediyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Riot Games oyunları Epic Games Store’a geliyor. Son dönemde oyun satışlarının dijital ortama kaydığı inkar edilemez bir gerçek. Artık kutulu oyun satışları bitme, tükenme noktasına ulaştı. Bu noktada kazanan ise yıllar önce dijital oyun satışının startını veren Valve oldu. Belki ilk zamanlar Steam’a ilgi o kadar yüksek değildi. Fakat gelinen noktada Steam’in para bastığını söyleyebiliriz.

Peki PC tarafındaki dijital oyun pazarı sadece Steam’in tekelinde mi olacak? Hali hazırda bu pastadan pay almak isteyen belli başlı firmalar mevcut. Fakat bunlardan en ciddi olanı Epic Games Store diyebiliriz.

Online oyun Valorant ücretsiz

Riot Games oyunları Epic Games Store’a geliyor

Neredeyse açıldığı ilk günden bu yana ücretsiz oyunlar dağıtan Epic Games Store bu sayede geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başardı. Fakat Epic Games bu platformun daha da yüksek oyuncu satılarına erişmesini istiyor. Bu bağlamda dünyanın önde gelen yapımcılarından biri olan Riot Games ile işbirliğine gidildi.

Bilindiği üzere Riot Games, hem League of Legends’ın hem de Valorant’ın yapımcısı konumunda. Muhtemelen bundan sonra Riot Games oyunlarına ait bazı eşyaları Epic Games Store’dan almak da mümkün olacaktır. Belki de Epic Games bazı Riot skinlerini ücretsiz olarak da dağıtabilir. Bu oyuncu sayısını ciddi anlamda olumlu yönde etkilerdi.

Xiaomi dünyanın bir numarası olmayı planlıyor