Borderlands 23 Milyondan Fazla Satmayı Başardı

borderlands 3

Düzenlediği mali toplantısı sırasında Borderlans serisine de değinen Take Two, serinin bugüne kadar 23 milyondan fazla satmayı başardığını duyurdu.

Duke Nukem ve Brothers in Arms gibi başarılı serilerin yapımından sorumlu olan Gearbox Software stüdyosu tarafından geliştirilen ve daha sonra farklı stüdyoların çalışmalarıya daha da zenginleşen Borderlands serisi, çeşitli platformlarda yayınlanan oyunlarıyla geniş bir kullıcı kitlesine ulaşmayı başardı. İlgi çekici tasarımı ve adrenalin yüklü oynanışı sayesinde diğer FPS oyunlarından ayrılmayı başaran Borderlands serisinin bu başarısına dikkat çeken 2K Games, serinin bugüne kadar dünya genelinde 23 milyondan fazla satmayı başardığını duyurdu.

borderlands_3

2K Games’i bünyesinde barındıran Take Two firmasının geçtiğimiz günlerde düzenlediği mali toplantısı sırasında açıklanan bu rakam, önümüzdeki aylarda yayınlanacak olan Borderlands: The Handsome Collection‘la yeni nesil konsollara da taşınacak olan serinin popülerliğini gözler önüne serdi.

Öte yandan Gearbox Software’e yakın kaynaklar tarafından geçtiğimiz günlerde paylaşılan yeni bilgiler, stüdoyunun merakla beklenen Borderlands 3 üzerinde çalışmalara bir süre önce başladığını ortaya çıkarmıştı. Xbox One ve PlayStation 4’e özel olarak hazırlanan bu oyun hakkında ilk detayların çok yakında oyunseverlerle paylaşılması bekleniyor.

GTA V Satış Rekorları Kırmaya Devam Ediyor