Battleborn Oyun Dünyasına Bomba Gibi Düştü

Battleborn Oyun Dünyasına Bomba Gibi Düştü

Borderlands serisinin yapımından sorumlu olan Gearbox Software ve 2K Games tarafından duyurulan Battleborn, oyun dünyasında büyük ilgi uyandırdı.

Gearbox Software ve 2K Games tarafından yapılan sürpriz bir açıklamayla duyurulan Battleborn, oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı. Brothers in Arms ve Borderlands gibi popüler serilerin yapımından sorumlu olan Gearbox Software stüdyosu tarafından geliştirilen Battleborn‘un, Borderlands serisinin yapımında yer alan ekip tarafından geliştirileceği ve Borderlands gibi FPS türünde olacağı açıklandı.

Battleborn

Gearbox Software ve 2K Games tarafından oldukça iddialı bir yapım olarak lanse edilen Battleborn‘un Borderlands’de olduğu gibi oldukça stilize bir görsellikle hızlı aksiyon öğelerini harmanlaması bekleniyor. Oyunseverlere kendi karakterleri ve özellikleri olan bir dizi renki karakter sunacak olan oyunda kullanıcılar, bu karakterler arasından istediklerini seçerek mücadeleye girebilecekler. Uzak gelecekte geçeceği söylenen oyun, fantastik unsurlarla bezenmiş yeni bir bilim-kurgu evrenini mesken tutacak. Xbox One, PlayStation 4 ve PC’ye yönelik olarak hazırlanan Battleborn‘un çıkış tarihi henüz açıklanmış değil.

iPhone 6 Robotlar Tarafından Üretilecek