Samsung Galaxy A5 Nihayet Ortaya Çıktı!

samsung galaxy a5

En büyük rakibi Apple’ın iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile büyük ses getirmesi, Samsung’u da harekete geçmeye zorladı. Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy A5’i, ay sonuna kadar satışa sunmaya hazırlanıyor.

Apple iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, teknoloji dünyası gündemini işgal ediyor olabilir ancak bu Samsung’un yeni cihazları göz önüne sermesine engel olamaz. Sammobile’ın haberine göre, Samsung, metal gövdeli ve üst ile orta segment arasında sınıflandırılan Galaxy A5 modelini Eylül sonuna kadar piyasaya sürecek.

Daha önce de belirttiğimiz gibi Samsung A5, Koreli teknoloji devinin yeni stilini temsil edecek. Gerçi, içeriğinde bolca metalden faydalanılsa da, Samsung Galaxy A5’in sınıfı orta-üst olarak belirlenmiş.

sm a500 galaxy a5 6

Sıra geldi Samsung Galaxy A5’nin özelliklerine… Samsung A5; 5 inç 720 piksel SUPER AMOLED ekran,13 megapiksel arka fotoğraf makinesi, 5 megapiksel ön fotoğraf makinesi, 2330 mAh batarya, geliştirilmiş TouchWiz arabirimi, Qualcomm Snapdragon 400 4 çekirdekli işlemci, 16 GB dahili saklama alanı ve 2 GB RAM ile silahlanacak.

Samsung Galaxy A5’nin fiyatı hakkındaysa henüz bir açıklama yapılmış değil.

 Toshiba Cephesinde Zor Dönem