Apple yeni yatırım yapacak: Beklenmeyen gelişmeler yaşanabilir

iOS 12.4

Apple yeni yatırım yapacak gibi görünüyor. Şirketin ilk defa böyle bir sektöre gireceğini söyleyebiliriz. Ancak bununla ilgili tüm detaylar tamamen iddialardan ibaret. Hadi gelin ayrıntılara birlikte göz atalım.

Dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alan Apple, yeni yatırım yapacak. Şirketin böyle bir yatırım yapacağını Tim Cook tarafından verilen bir röportajda görüyoruz. Geçtiğimiz haftalarda kendisi bir röportaja katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalara baktığımızda yeni bir yatırımın sinyallerini verdiğini görüyoruz.

Tim Cook şu anda kripto para yatırımcısı olarak görülüyor. Kendisi röportajında bazı kripto paralara sahip olduğunu ve bunlara yatırım yaptığını ifade etti. Ancak bahsi geçen yatırımın tamamen kişisel olduğunu söyledi. Apple için kripto para projesinin masada olduğunu söylemişti.

Apple yeni yatırım yapacak iddiaları güçleniyor

ABD’li teknoloji devi tarafından bir kripto para projesi öne sürülebilir. Teknoloji devlerinin radarından çıkmayan kripto paralar muhtemelen Apple Pay üzerinden kullanılacak. Fakat şirket bu konuda son derece temkinli bir yaklaşıma sahip. Yani hemen kripto para dünyasına atlamayı düşünmüyor.

Apple yeni yatırım

Tim Cook tarafından yapılan röportaja baktığımızda şirketin henüz düşünme aşamasında olduğunu görüyoruz. Masada bir kripto para yatırımı düşüncesi var. Fakat bununla ilgili henüz proje geliştirilmedi. Önümüzdeki aylarda eğer Blockchain teknolojisi tam olarak rayına oturursa şirket böyle bir yatırım yapabilir.

Apple kamera ve sensörleri ekran altına taşıyor!

Apple Pay üzerinden bazı ödeme sistemleri Bitcoin ile gerçekleştirilebilir. Şirketin bunu yapması sadece bir güncellemeye bakar. Böyle bir durumda Bitcoin fiyatının çok sert bir şekilde yukarı yönlü hareket edeceğini söyleyebiliriz. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.