Bahar Candan OnlyFans sonrası namaza başladı!

OnlyFans yeni bir dava ile karşı karşıya

Sansasyonel yaşamıyla magazin gündemini meşgul eden Bahar Candan, OnlyFans kazancını duyurdu. İşte detaylar.

Bahar Candan OnlyFans sonrası namaza başladı! Pandemi ve sonrasındaki süreçte popüler hale gelen OnlyFans, ücretli abonelik sistemi üzerine kurulu olan bir platform. Son zamanlarda mesleğini bırakıp OnlyFans profili açanların sayısı da hayli artmış vaziyette. Bunun sebebi ise elbette ki bu platformdan kazanılan akıl almaz paralar.

Onlyfans yıldızı

Ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan tarafından yapılan bir paylaşım, durumu bir kez daha gözler önüne serdi. Platformdan kazandığı parayı takipçileriyle paylaşan Candan, adeta dudak uçuklattı.

OnlyFans yeni bir dava ile karşı karşıya

Bahar Candan OnlyFans sonrası namaza başladı!

Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler sansasyonel yaşamlarıyla zaman zaman magazin dünyasının gündemini meşgul ediyor. Kardeşlerden Bahar Candan’ın yaşamı ise çok fazla skandalla dolu. Kısa süre önce OnlyFans hesabı açtığını duyuran Bahar Candan, söz konusu platform üzerinden şimdiye dek ne kadar para kazandığını takipçilerine duyurdu. Resmi Instagram hesabından bir hikaye paylaşan Candan, şu ana kadar OnlyFans hesabı sayesinde 908.649,11 TL kazandığını açıklamış oldu.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Bu paylaşım kısa süre içerisinde sosyal medya kullanıcılarının dilindeydi. Çoğu kişi OnlyFans için para harcayan erkekleri hedef tahtasına oturturken kimisi boşuna çalışıyoruz yorumunda bulundu. Mesleğini bırakıp OnlyFans modeli olan kişilerin sayısı zamanla çoğalırken, platformun gün geçtikçe daha da popüler olduğu görülüyor.

Panasonic, kapsamlı dokunmatik ekran serisini EQ2-PCAP ile genişletiyor