Babalar günü için hediye tavsiyeleri

babalar günü

#İŞBİRLİĞİ

Malum babalar gününe artık sayılı bir süre kaldı. Peki siz babanızı mutlu edecek hediyeyi seçtiniz mi? İşte babalar günü için hediye tavsiyeleri.

Hemen baştan belirtelim. Babalarımızı yılın belli günlerinde hatırlamak, anımsamak, onlara hediye almak kökten yanlış bir anlayış. İnsanın babasını her an hatırlaması, her daim ona imkanları dahilinde güzel sürprizler sunması gerekiyor. Fakat yine de özel günleri es geçmek babalarımızı üzebilir. Eşi, dostu, arkadaşları çocuklarının aldıkları hediyelerden bahsederken, babanızın boynu bükük onları dinlemesini istemezsiniz herhalde?  O zaman sizi şöyle alalım ve babalar günü için hediye tavsiyeleri listemizle başbaşa bırakalım.

Elbette bizim hazırladığımız liste öyle gömlek, hırka, bakım malzemeleri gibi ürünlerden oluşmuyor. Biz daha çok teknoloji odaklı ürünleri gündemimize alacağız.

Şimdi lafı daha fazla uzatamdan sizleri babalar günü için hediye tavsiyeleri listemiz ile başbaşa bırakalım.

Babalar gününde alınabilecek teknolojik hediyeler

1) Akıllı Telefon

Listemizin en başında günümüzün olmazsa olmazı akıllı telefon yer alıyor. Babamın zaten akıllı telefonu var diye düşünmeyin. Artık telefonlar eskisine nazaran çok daha fonksiyonel. Neden babanız eski bir telefonla idare etmek zorunda kalsın?

anneler günü hediye tavsiyeleri 1

Artık 1500TL altı fiyatlara bile çentikli modern tasarım çizgisine sahip, çift ana kameralı muazzam modeller alabilirsiniz. Üstelik pek çok elektronik market akıllı telefon alışverişinize vade farksız 12 taksit yapıyor. Hem de bu taksit için kredi kartı vb. şeyler de gerekli değil.