Babalar Günü ’ne özel yüzde 40’a varan indirimler

dizüstü aile babalar günü notebook 2

MediaMarkt , 16 – 18 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak teknolojik baba Babalar Günü ’ne özel   kampanyasıyla tüketicileri yüzde 40’a varan indirimlerle buluşturuyor

  Babalar Günü ’nün yaklaşmasıyla birlikte, babalarının yüzünü en yeni teknolojik ürünlerle güldürmek isteyenler MediaMarkt’ın kaçırılmayacak fırsatlarıyla buluşuyor. Elli bine varan bol çeşit ürünü yüzde 40’a varan indirimlerle alma fırsatını bulan tüketiciler, indirimden 16 – 18 Haziran tarihleri arasında yararlanabiliyor.

Elli bine varan bol çeşit hediyelerle babalarına unutulmaz sürprizler yapmak isteyenler; kampanya dahilinde seçecekleri ürünleri MediaMarkt mağazalarından ve mediamarkt.com.tr sitesi üzerinden 48 aya varan vadelerle satın alabiliyor.

‘Hediye Bulucu’ uygulamasıyla babanıza en uygun hediyeyi seçin!

Babalarının hangi teknolojik üründen hoşlanacağı konusunda emin olamayanlar, MediaMarkt’ın Hediye Bulucu uygulamasını kullanarak en özel hediyeleri kolaylıkla seçme fırsatını yakalıyor. İnternet üzerinden erişim sağlayan sistem, sorduğu sorulara verilen yanıtlara göre; kampanyaya dahil olan indirimli ürünlerin de içinde bulunduğu seçenekler arasından, tüketilerin babalarına en uygun olan ürünü seçmesini sağlıyor.

Kampanya süresince tüketiciler; Gillette Fusion Proglide Styler Trimmer tıraş makinesine 59 TL yerine 39 TL’ye; Braun 1 Seri/130 tıraş makinesine 129 TL yerine 89 TL’ye; Philips Qg3337/15 7si Bir Arada Erkek Bakım Kitine 149 TL yerine 89 TL’ye ve Philips S5070 06 tıraş makinesine 349 TL yerine 219 TL’ye sahip olabiliyor. Ayrıca kampanya dahilinde Huawei Y6 II 16 GB Akıllı telefonları 999 TL yerine 899 TL’ye satın alan müşterilere; 149 TL değerindeki Wahl saç kesme ve sakal düzeltme seti de hediye ediliyor.

Huawei, Apple’ı geride bıraktı!