Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Pro’yu bekliyoruz

maxresdefault 18

#İŞBİRLİĞİ

Samsung, Note ailesinin yeni üyelerini 10 Ağustos itibarıyla görücüye çıkarabilir. Söylentilerde iki modelden söz ediliyor: Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Pro…

Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Pro’yu bekliyoruz

Samsung Galaxy Note ailesi, birkaç sene öncesine kadar özellikle iş dünyasına yönelik hazırlanan bir seriydi. Son yıllarda ise, iş dünyasının yanında artık gündelik kullanımda da sıklıkla tercih edildiğini görüyoruz. Özellikle büyük ekran ve S PEN kalem faktörü, pek çok kullanıcıyı cezbediyor. Resim çizmekten müzik yapmaya, video düzenlemelerine kadar pek çok eğlenceli şey yapılabiliyor.

Söylentiler itibarıyla Galaxy Note 10 ve Note 10 Pro olmak üzere 2 modelden söz ediliyor. Bu modellerden Note 10’un 6.4 inç, Note 10 Pro’nun ise 6.75 inç ekranla gelmesi muhtemel, ki bu da en büyük ekranlı phablet modellerinden bir tanesi anlamına geliyor.

Samsung, bu modellerinde de cam ve metal malzeme kullanımını tercih ederken IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikasını da unutmuyor. Yani en azından beklentiler bu yönde. Bir diğer detay olarak ise, bu kez cihazlarda 3.5mm kulaklık girişi yer almayacak.

Note 10 ile Note 10 Pro’yu ayırması muhtemel bir diğer fark olarak da Note 10’da 3, Note 10 Pro’da 4 ana kameranın olacağı söyleniyor. Normal, geniş açılı ve derinlik efekti verilmiş pek çok fotoğraf ve video çekilebilecek böylelikle.

Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Pro'yu bekliyoruz

İşlemci tarafından Exynos 9820 ve Snapdragon 855’ten söz edilirken, pil tarafında da hızlı şarj ve kablosuz şarj destekli 4500mAh değeri öne çıkıyor. Note 10 Pro’da daha yüksek olması muhtemel.

Ve son olarak, Samsung’un yaptığı bazı patent başvurularında, içine kamera yerleştirilmiş S PEN kalemden söz ediliyordu. Böylelikle kalem aracılığıyla istediğiniz kelimeleri işaretleyerek dijital ortama aktarabilir, isterseniz anında farklı dillere çevirebilirsiniz. Tabii bunlar şu an için söylenti ve varsayımlardan ibaret bilgiler.

Daha fazla detay oldukça paylaşacağız. İyi seyirler.

E3 2019’daki dikkat çekici 15 oyun! Cyberpunk 2077’den Doom Eternal’e kadar!