Babalar günü için en Baba isimler açıklandı

Babalar günü

ÇiçekSepeti, Babalar Günü için kişiye özel hediye kategorisinde ürün üzerine yazılması en çok talep edilen baba isimlerini açıkladı. “Türkiye’nin En Baba İsmi” Mustafa oldu.

Babalar Günü vesilesiyle “Türkiye’nin En Baba İsimleri”ni açıklandı. Babalar için seçilen kişiye özel ürünlerde ürün üzerine en çok yazılması talep edilen isim Mustafa oldu. Bu ismi sırasıyla Mehmet, Ahmet, Hasan ve Murat takip etti.

Babalar günü

Babalar Günü kategorisinde yer alan kişiye özel ürünlerde farklı zevklere ve farklı ilgi alanlarına sahip babaların beğeneceği yüzlerce seçenek yer alıyor. Bu ürünler arasında bulunan ve üzerine babanızın adını yazdırabileceğiniz Mekanizmalı Deri Cüzdan şık görüntüsünün yanı sıra işlevselliğiyle de dikkat çekiyor. Kişiye Özel Saat-Kemer-Cüzdan-Kartlık-Tesbih Seti, “Babamın tüm aksesuarları birbiriyle uyumlu olsun” diyenlerin beğenisini kazanıyor. Kişiye Özel Siyah Defter-Kalem-Kupa Seti ise babanızın çalışırken bile onu ne kadar sevdiğinizi hatırlamasını sağlıyor.

Babalar günü

Birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızın ve babanıza sevginizi ifade eden mesajınızın yer aldığı Kişiye Özel Babalar Günü Özel Tasarım Duvar Saati, üzerinde “En İyi Baba” ve isim bulunan Kişiye Özel Kupa Bardak da keyifli bir hediye seçeneği oluyor. Kişiye Özel Fotoğraflı Çerçeveli ve Rakamlı Duvar Saati ise babanızın isminin baş harfiyle hazırlanan bal peteği formundaki küçük çerçeveler ve saatten oluşuyor. Çerçevelerin içine babanızla geçirdiğiniz keyifli anların yer aldığı fotoğrafları yerleştirdiğinizde hediyeniz daha da büyük anlam kazanıyor.

Özel günlerin vazgeçilmezi olan kişiye özel ürünlerin yanı sıra outdoor aktivitelerden hoşlanan babalar için çadır, çanta, teknoloji meraklısı babalar için drone, akıllı saat ya da modayı yakından takip eden babalar için gömlek, ayakkabı gibi hediyeler de tercih ediliyor.

THY uçuşları ne zaman başlıyor? Bilet paraları iade edilecek mi?