Avatar: The Way of Water resmiyet kazandı

avatar

İlk Avatar devam filminin adı Avatar Suyun Yolu, Disney tarafından çarşamba günü CinemaCon’da duyuruldu. Bu duyuru belki de uzun süredir ertelenen filmin aslında 16 Aralık’ta vizyona gireceğinin en büyük göstergesi.

Avatar: The Way of Water resmiyet kazandı. Filmin ilk teaser fragmanı 6 Mayıs’ta vizyona girecek olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile birlikte yayınlanacak. Bu da filmin artık vizyona gireceğine dair eldeki kanıtları güçlendirecek bir işaret olarak görülüyor.

Avatar: The Way of Water

İşte Disney tarafından açıklanan ama oldukça da belirsiz olan filmin özeti:

“İlk filmdeki olaylardan on yıl sonrasında geçecek Avatar: The Way of Water, Sully ailesinin (Jake, Neytiri ve çocukları) hikayesini, onları takip eden sıkıntıları, birbirlerini güvende tutabilmek için çabalarını, hayatta kalabilmek için verdikleri savaşları ve katlandıkları trajedileri anlatmaya başlayacak.”

Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water resmiyet kazandı

Burada en dikkat çeken şeyin kullanılan “anlatmaya başlar” dili olduğuna dikkati çekiliyor. Çünkü The Way of Water sevenlerinin dört gözle bekleyeceği tek Avatar devam filmi olmayacak. 3, 4 ve 5 numaralı Avatarlar da yapım aşamasında, her birinin bir öncekinden yaklaşık iki yıl sonra çıkması bekleniyor.

Avatar: The Way of Water

İlk Avatar filmi 2009’da çıkmıştı ve o günden beri tüm zamanların en çok gişe hasılatı yapan filmlerinden biri olmayı sürdürüyor. Ancak filmin ayrıntıları konusunda kafa karışıklığı henüz giderilmiş değil. Disney ilk film olan Avatar’ı 23 Eylül’de  tekrar vizyona sokmayı planlıyor.

Google Play Store güvenlik listelerini kullanıma sunuyor