Avatar: The Last Airbender, Netflix dizisi olarak geliyor!

Avatar: The Last Airbender, Netflix dizisi olarak geliyor!

Netflix Avatar: The Last Airbender dizisinin çekimlerinin bu Kasım ayında başlayacağı bildirdi. Nickelodeon’un hit animasyon dizisi geçtiğimiz yıl yayın akışı devi Netflix’e katılmıştı.

Yayınlandığı zamandan beri ilgi toplayan The Last Airbender şimdi Netflix dizisi olarak geri geliyor. Şirket Avatar için bir dizi yapma planlarından söz etse de resmi bir onay gelmemişti. Avatar: The Last Airbender’ın Netflix’e ilk geldiğinde, yapımın orijinal yaratıcıları Michael DiMartino ve Bryan Konietzko, showun yeni yorumuna öncülük etmeye hazır olduklarını bildirdiler. DiMartino ve Konietzko, Netflix’in dizisini hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Avatar: The Last Airbender, Netflix dizisi olarak geliyor!

Nihayet Netflix tarafından da resmi bir onay geldi. Netflix, Avatar: The Last Airbender isimli dizinin Kasım ayında Kanada’nın Vancouver kentinde çekime başlamasının planlandığını açıkladı. Koronavirüs sebebiyle prodüksiyon aşamasında bir değişiklik yaşanması söz konusu olabilir. Netflix’in Avatar: The Last Airbender dizisi 2021’in sonunda çekime başlarsa, önümüzdeki aylarda diziyle ilgili birçok güncellemenin ve haberin gelmesi söz konusu olabilir.  Aang, Katara, Sokka, Zuko ve diğerleri gibi genç oyuncularının tümünü kimlerin canlandıracağı yapım başlamadan önce duyurulmalı. Her şey yolunda giderse Avatar: The Last Airbender’ın Netflix’te 2022’nin sonlarında yayınlanması bekleniyor. Nickelodeon, DiMartino ve Konietzko ile daha fazla içerik yapmak için Avatar Studios’u başlattı. Yüksek ihtimal Avatar’ın dizisi Netflix’e gelmeden önce bu cepheden de bir çok yapım gelecek.

Yeni Alzheimer ilaçları bilim insanları tarafından sert eleştiriler alıyor: Sigorta karşılamayabilir