iPhone cihazları için yeni bir detay daha ortaya çıktı

iPhone cihazları için yeni bir detay daha ortaya çıktı

Apple’ın yakında piyasaya süreceği sıradaki iPhone modelleriyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Bloomberg’den Mark Gurman’ın yeni bir raporu, 2021 gelecek olan iPhone’un Apple Watch’a benzer her zaman açık bir ekrana sahip olabileceğini iddia ediyor.

Gurman, Power On isimli bir haber bülteninde, telefonların daha iyi pil ömrüne, ekranda daha küçük bir çentik, daha iyi video kaydı, 120Hz yenileme hızı ve daha hızlı bir A15 çipine sahip olacağını belirtti. Bu, Apple’ın yaklaşan iPhone modelleri için her zaman açık ekranlar üzerinde çalıştığını öne süren ilk sızıntı haber değil. Bir diğer kaynak Max Weinbach, bu yılın başlarında Apple’ın akıllı saatlerinin gelecekteki iPhone cihazlarının da sahip olduğu aynı tür düşük sıcaklıklı polikristal oksit (LTPO) panelleri kullanabileceğini ima etmişti.

iPhone cihazları için yeni bir detay daha ortaya çıktı

Sızan yeni raporlar, Bloomberg’in dört yeni iPhone’dan “en az birinin” bir LTPO ekranı içereceğine dair önceki raporuna uygun. Teknoloji, pil ömrünü korumak için akıllı saatlerin ekran yenileme hızlarını dinamik olarak ayarlıyor. Analist Ming-Chi Kuo ayrıca bu yılın başlarında, bu yıl gelen Pro iPhone’ların LTPO ekranlara ve 120Hz yenileme hızlarına sahip olacağını söyledi. Gurman, iPhone ekranlarının her zaman açık olma olasılığına ek olarak, Apple’ın büyük olasılıkla bu sonbaharda, “en geç Eylül ve Kasım ayları arasında” yeni MacBook Pro’ları duyuracağını bildirdi. Raporlardan gelen bir diğer bilgiye göre bilgisayarlar üçüncü çeyrekte üretime başlayacak.

Yeni Alzheimer ilaçları bilim insanları tarafından sert eleştiriler alıyor: Sigorta karşılamayabilir