Legend of Korra’dan Üçüncü Sezon Fragmanı

Legendofkorra

Nickelodeon’un küçükler kadar büyükleri de ekran başına kilitleyen dizisi Avatar, yeni sezonuyla yolculuğuna devam ediyor.

Avatar: The Last Airbender ile, büyükleri de ekran başına kilitleyen Nickelodeon dizisi Avatar yayın hayatını sürdürüyor. Aang adlı, gencin fantastik dünyaya kurtarma macerasını anlatan dizi, komik anları, hüzünlü hikayesi, aksiyon sahneleriyle birlikte izlenme rekoru kırmıştı. Nickelodeon, dizinin bitiminden sonra, üç sezonluk yeni bir Avatar hikayesi başlattı. Bu sefer, farklı bir Avatar’ın hikayesini anlatan Legend of Korra ekranlarla buluştu. Avatar Korra’nın hikayesi, Avatar Aang hikayesi kadar beğenilmeyince, izlenme oranları da eski diziyi arattırdı.

Dizinin iptal edileceği dedikoduları ortada dolaşırken, Nickelodeon Legend of Korra’nın üçüncü sezonunu duyurdu. İlk fragmanıyla, merak uyandıran dizi daha sert ve büyüklere yönelik olacak. Legend of Korra üçüncü sezon bu son baharda yayınlanmaya başlayacak. Öte yandan, dizinin yeni sezonundan birkaç bölüm, şimdiden internet sitelerine düştü. Montaj masasından çalınan bölümlerin kaldırıması için Nickelodeon yasal savaş başlattı.

HTC One M8 İnceleme