Avatar Frontiers of Pandora vizyon tarihi netleşti

4 Avatar 2

Oyun dünyasının en çok merak edilen yapımlarından biri olarak gösterilen Avatar: Frontiers of Pandora’nın çıkış tarihi netleşmeye başladı.

Avatar Frontiers of Pandora vizyon tarihi netleşti. Avatar; bir döneme damgasını vuran, sinema sektöründe 3D film kültürünün en önemli hazinelerinden biri olarak gösterilen bir yapımdır. James Cameron önderliğinde 2009 yılında yayımlanan bu film, hala popülaritesinden bir şey kaybetmiş değil. Üstelik ilk filmin üzerinden geçen yaklaşık 13 yılın ardından, Avatar 2’nin çıkış tarihi de geldi çattı.

Avatar Frontiers of Pandora

Sinemaseverlerin çok iyi bildiği üzere, Avatar 2, 16 Aralık 2022 tarihinde vizyona girecek. Ancak Avatar hayranlarının ilgisini çeken tek konu film değil. Dünyanın en önemli oyun firmalarından biri olan Ubisoft’ta uzun bir süredir Avatar’ın oyunu üzerinde çalışıyor.

Avatar Frontiers of Pandora

Avatar Frontiers of Pandora vizyon tarihi netleşti

Massive Entertainment tarafından geliştirilen ve yayıncılığı Ubisoft tarafından üstlenilen oyun, Avatar: Frontiers of Pandora ismiyle satışa sunulacak. Ancak bu maceranın tam olarak ne zaman satışa sunulacağı konusunda bugüne kadar bir bilgi söz konusu değildi.

Avatar Frontiers of Pandora

Bununla birlikte Ubisoft’un yayınlanan mali raporlarını dikkatli bir şekilde inceleyen oyun otoriteleri, bu yeni yapımın Ubisoft’un yeni mali döneminde satışa sunulacağını ortaya koydu. Ancak sevinmek için henüz erken çünkü Ubisoft’un yeni mali dönemi 1 Nisan 2022’de başladı ve 31 Mart 2023’de sona erecek. Yani anlayacağınız Avatar: Frontiers of Pandora’nun en geç 31 Mart 2023’e kadar satışa sunulacağı kesin. Ancak bugünden 31 Mart’a kadar olan süre içerisinde ne zaman çıkacağı konusu hala bilinmezliğini koruyor.

Galaxy Z Fold 4 arka kamerasıyla etkileyecek