Avatar devam filminin neden geç geldiği belli oldu

Avatar: The Way of Water, Disney+'aAvatar sevenlere müjde! geliyor

Çok sevilen Avatar serisinin devam filminin neden geç geldiği açıklandı. İşte tüm detaylar.

Hayranlar, Avatar: The Way of Water’ın tarihi başarısının ardından Avatar 3’ü ve sonraki devam filmlerini heyecanla beklerken, film yapımcısı Jon Landau, birçok gecikme nedeniyle nicelikten ziyade kaliteye değer verdiğini açıkladı. Screen Rant’a konuşan Landau, 2009 orijinalinin rekor başarısının ardından The Way of Water ve sonraki üç Avatar filminin tüm zamanların izleyici talebine rağmen neden geç geldiğini açıkladı. The Way of Water’ın çıkışının neden 13 yıl sürdüğü ve sonraki devam filmlerinin bu kadar geriye itildiği sorulduğunda Landau, kendisinin ve yönetmen James Cameron’un stüdyosu Lightstorm’un devam filmlerini aceleye getirmeyeceklerini, çünkü devam filmlerinin kalitesine önem verdiklerini açıkladı.

Avatar The Way of Water

“Kalite, kalite, kalite. Bakın, kalite olmadan hiçbir alanda hiçbir şey yapmak istemiyoruz. Biri bize filmi Noel’de piyasaya sürsek daha iyi olur dese de buna uymayacağız ve beklemeyi seçiyoruz” ifadelerini kullandı. “Durumumuzla ilgili en güzel şeylerden biri de konu franchise olduğunda işi Lightstorm kontrol ediyor, stüdyo değil, bu ay belli bir sayıya ulaşması gereken stüdyo yöneticisi değil. Onu biz kontrol ediyoruz. Bu da zamanlamayı tamamen bize bırakıyor” ifadelerini de ekledi.

Dünya çapında 2,92 milyar doların üzerinde hasılat yapan film haline gelen Avatar’ın büyük başarısının ardından Cameron, bilimkurgu macera filmi serisinin birden fazla devam filmi için planını ortaya koydu ve 20th Century Fox dört filme daha imza attı.

Oyuncular Diablo 4’te eşya sisteminin değişmesini istiyor