Ata Demirer imzalı Hedefim Sensin için ilk fragman yayınlandı

hedefim sensin

Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan Ata Demirer, bir süredir çekimlerine devam ettiği Hedefim Sensin isimli filmi için ilk tanıtım videosunu yayınladı. İşte detaylar.

Son olarak 2017 yılında vizyona giren Olanlar Oldu filmiyle seyirci karşısına çıkan Ata Demirer, şimdi de Hedefim Sensin isimli filmle beyaz perdede boy gösterecek.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl vizyona giren Olanlar Oldu, hayli başarılı bir gişe performansı ortaya koymuş ve toplamda 1.8 milyondan fazla seyirciyi sinema salonlarına çekmişti.

Senaryosu Ata Demirer tarafından kaleme alınan Hedefim Sensin de en az Olanlar Oldu kadar potansiyele sahip bir yapım. Çiğköfteci Zekeriya’nın iki mafyayı birbirine düşürmesine neden olan olayların sonrasını konu edinecek olan yapımın yönetmek koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor.

Hedefim Sensin için ilk fragman geldi

Zekeriya’nın mafyalardan kaçarak bir adaya sığınması ve bu adada yaşadıklarını merkezine alacak olan filmde Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri ve İlker Aksum gibi oyuncular yer alıyor.

30 Kasım’da vizyona girecek olan film için geçtiğimiz gün kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda Ata Demirer’i çiğköfteci Zekeriya rolünde görüyoruz. Dilerseniz bu kısa tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Açıkçası bu tanıtım videosundan bir çıkarımda bulunmak hayli güç. Fakat filmin 30 Kasım’da çıkacağını göz önüne alırsak, uzun tanıtım videosunun da yakında yayınlanacağını varsayabiliriz. Bakalım Hedefim Sensin de diğer Ata Demirer filmleri gibi başarılı olabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Venom filmi beklentileri aşmayı başardı