ASUS yeni akıllı telefonu için tarih verdi

Asus ROG Phone 7 Ultimate

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden biri olan ve Zenfone serisiyle bu başarısını akıllı telefon pazarına da taşıyan ASUS, Zenfone 10’un resmi tanıtım tarihini açıkladı.

ASUS yeni akıllı telefonu için tarih verdi. ASUS, Zenfone 10 akıllı telefonunun lansman tarihini resmen duyurmuş durumda. Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla marka, yeni cihazın 29 Haziran tarihinde saat 21.00’de (UTC+8) global olarak tanıtılacağını belirtti. Zenfone 9 modelinin varisi olan bu telefonun lansman etkinliği YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayımlanacak.

Asus ROG Phone 7 2

Lansmandan hemen önce ASUS, Zenfone 10‘un önemli özelliklerini aktaran bir mikro site oluşturdu. Yeni cihaz, kompakt bir tasarım sergileyecek. Ekranın üst sol köşesinde delikli bir tasarımın bulunacağı, bu ekranın da 5,9 inç büyüklüğünde olacağı düşünülüyor.

Asus ROG Phone 7 Ultimate

ASUS yeni akıllı telefonu için tarih verdi

Telefon, titreşimsiz video çekimi imkanı sunacak 6 eksenli Gimbal stabilizatör ile birlikte gelecek. Zenfone 10, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden gücünü alacak. Ayrıca kablosuz şarj desteği de cihazın özellikleri arasında bulunacak.

asus rog phone 7d 2

Mikro site, henüz başka detaylar paylaşmadı. Ancak Zenfone 10‘un, 120Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekranla kutudan çıkması bekleniyor. Geekbench listelerine dayanarak, cihazın 16GB’a kadar RAM kapasitesine sahip olacağı öngörülüyor. Cihazın, 67W hızlı şarj desteği ile donatılmış bir 5.000mAh batarya birimine sahip olması bekleniyor. Son duyumlarına göre, ASUS Zenfone 10’un 16GB + 256GB standart modelinin başlangıç fiyatının 749 dolar olacağı belirtiliyor. ASUS yeni akıllı telefonu için tarih verdi.

Gran Turismo filminden yeni fragman