Xiaomi Civi 3 Mickey Mouse Club artık her yönüyle gün yüzüne çıktı

Xiaomi Civi 3 Mickey Mouse Club 1

Bir süredir geldi geliyor, çıktı çıkacak diye haberleştirilen Xiaomi Civi 3 Mickey Mouse Club artık resmen satışta.

Xiaomi Civi 3 Mickey Mouse Club artık her yönüyle gün yüzüne çıktı. Birçok GenZ ve milenyum nesli okuyucusu, Mickey Mouse Kulübü’nün çocukluklarına renk kattığını hatırlayabilir ve hatta birçoğunun popüler animasyon karakterinin desenlerini taşıyan oyuncakları veya kıyafetleri olduğunu belirtmekten çekinmez. Eğer siz de bu tarife uyuyorsanız, Xiaomi‘nin yeni Civi 3 Disney 100. Yıl Dönümü Sınırlı Sürümü tam size göre olabilir. Zira bu cihaz, tümüyle Mickey Mouse tasarımlarını barındırıyor. Özel ambalajı, aksesuarları ve benzersiz tasarımıyla dikkat çeken cihazın fiyatı ve kullanılabilirliği hakkında da bilgi vereceğiz.

Xiaomi Civi 3 Mickey Mouse Club 1

Xiaomi ve Disney, ortaklaşa olarak Xiaomi Civi 3 akıllı telefonunun bu sınırlı sürümünü kısa bir süre önce piyasaya sundu. Şirketin önceden de belirttiği gibi, cihaz Disney’den ilham alınarak tasarlandı ve beyaz bir gövde ile mavi bir Mickey Mouse logosunu bir araya getirdi. Ambalaj kutusu da bu özelliğiyle öne çıkıyor, siyah-beyaz tasarımı ve ön kısmındaki Mickey Mouse görüntüsüyle farkını belgiliyor.

Xiaomi Civi 3 Mickey Mouse Club 2

Xiaomi Civi 3 Mickey Mouse Club artık her yönüyle gün yüzüne çıktı

Sınırlı sürümde, özel yazılım özelliklerinin yanında donanım yönünden standart Xiaomi Civi 3 modeline benziyor. Cihaz, Disney temasıyla özelleştirilmiş bir kullanıcı arayüzüne sahip ve şarj animasyonunda da Mickey Mouse kullanılmış.

Civi 3 modeli, 2400×1080 çözünürlüğe, 120Hz yenileme hızına, 240Hz dokunma örnekleme hızına, 1500nit tepe parlaklığına, 12-bit Deep renkine ve 1920Hz yüksek frekanslı PWM karartma özelliğine sahip olan 6.55 inçlik bir ekran ile donatılmış. MediaTek Dimensity 8200-Ultra yonga setiyle birlikte gelen cihaz, LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama ile kutudan çıkıyor.

Xiaomi Civi 3 Mickey Mouse Club

Telefonun ön tarafında çift 32MP kamera kurulumuna yer verilirken, arka tarafta üçlü bir kamera ünitesi bulunuyor ve bu üniteyi 50MP birincil sensör liderliğinde görüyoruz. Xiaomi Civi3 Disney 100. Yıl Dönümü Sınırlı Sürümü, yalnızca 12GB+512GB bellek versiyonunda ve 2,899 yuan (~445 dolar) fiyatla satışa sunuldu. Xiaomi Civi 3 Mickey Mouse Club artık her yönüyle gün yüzüne çıktı. Xiaomi Civi 3 Mickey Mouse Club artık her yönüyle gün yüzüne çıktı.

Mortal Kombat 1’den ilk oynanış videosu geldi