Asus ZenFone Zoom satış tarihi yaklaşıyor!

asus zenfone zoom kamera

Asus ZenFone Zoom satış tarihi yaklaşıyor. Duyurulalı bir yıl olan telefon halen satışa çıkmadı. Ön siparişler başladı.

Kendi alanında dünyanın en ince akıllı telefonu olan Asus ZenFone Zoom sonunda ABD için ön sipariş sürecine girdi. Telefonun ABD pazarından sonra diğer ülkelerde de satışa çıkması bekleniyor.

Asus ZenFone Zoom satış tarihi ne zaman?

Tayvanlı üretici Asus yeni modelini pazara çıkarmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Avrupa ile gündeme gelen model şimdi ABD pazarındaki kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ABD’de faaliyet gösteren bir e-ticaret sitesinde listelere giren telefon ön sipariş sürecine başladı. 399 dolarlık fiyatıyla sipariş toplayan telefon, 1 Şubat 2016 tarihi itibariyle satışa çıkmış olacak.

Türkiye için tarih ne zaman?

Asus ZenFone Zoom modelinin Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor. Asus tüm ZenFone ailesini ülkemizde de satıyor ancak şu sıralar firmadan haber bekleniyor. Yine geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Asus ZenFone Max modeli için de bir bilgi paylaşılmadı. Şubat ayı içerisinde Asus ZenFone Zoom ve ZenFone Max modellerinin satış tarihi ile ilgili bir bilgi paylaşılacağı tahmin ediliyor.

Asus ZenFone Zoom satış tarihi belli peki ama bu telefonun özellikleri ne? İsminden de anlaşılabileceği üzere bu cihaz kamerasıyla ön plana çıkıyor. 13 MP çözünürlüğünde arka kameraya sahip olan telefon f/2.7 – f/4.8 arasında bir diyafram açıklığına sahip. Telefon lazer odaklama yapabiliyor ve 3X optik yakınlaştırma yapabiliyor. 3X optik yakınlaştırma yapabilen dünyanın en ince akıllısı bu cihaz.

asus-zenfone-zoom-1

Intel’den Önemli Güvenlik Güncellemesi!