Asus ROG Phone 6 Pro geliyor

ASUS ROG Phone 6 Pro

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen ASUS ROG Phone 6 Pro’nun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarında ASUS’un adını çok sık duymuyor olsak da şirket bu alanda da varlığını sürdürüyor. Tayvanlı teknoloji şirketinin en son akıllı telefonu olan ASUS ROG Phone 5’in halefi olan ASUS ROG Phone 6 ve ROG Phone 6 Pro’yu önümüzdeki ay tanıtması bekleniyor. Her iki telefonun da 5 Temmuz’daki etkinlikte resmen duyurulacağı tahmin ediliyor.

Asus ROG Phone 6

Asus cephesinden gelen son haberler, şirketin yeni telefonlarından neler bekleyebileceğimiz konusunda önemli detaylar barındırıyor. İlk olarak hem standart modelin hem de Pro modelinin Qualcomm’un en yeni yonga setinden güç alacağı söyleniyor. Bu söylentiye göre her iki telefon da daha önce iddia edildiği gibi Snapdragon 8 Gen 1 yonga setini değil, en son çıkan Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setini kullanacak.

ASUS’un ROG Phone 6 ve ROG Phone 6 Pro’yu oyun telefonları olarak lanse ettiği göz önüne alındığında, şirketin piyasadaki en güçlü yonga setini (tabii Apple’ın kendi telefonları için ürettiği yonga setlerini saymazsak) kullanmak istemesi çok da şaşırtıcı değil. Sonuçta ASUS telefonlarının piyasadaki en güçlü modeller arasında olması beklenir.

Asus ROG Phone 6

Yenilenmiş bir tasarıma sahip olacak ASUS ROG Phone 6 Pro, kamera konusunda da öncülünden daha gelişmiş bir telefon olacak. Sızdırılan yeni bir görsel, telefonun arka kamera modülünün öncülünden daha geniş olduğunu gösteriyor. Bu da ya kamera sayısında bir artış olacağını ya da daha büyük bir lensin kullanılacağını gösteriyor.

Bir yapay zeka kendi dilini yarattı