Çin Asus ROG Phone 2 için sıraya girdi!

rog phone 2 2

Asus’un geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni oyun odaklı telefonu ROG Phone 2 için 1.6 milyondan fazla Çinli talepte bulundu. İşte Asus ROG Phone 2 hakkındaki son detaylar.

Uygun fiyatlı modelleriyle dikkat çeken Asus, geçtiğimiz günlerde yeni oyun odaklı akıllı telefon modelini tanıtmıştı. Asus ROG Phone 2, tasarımıyla olduğu kadar teknik özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekti. Qualcomm’un yeni nesil işlemcisi Snapdragon 855+’ın kullanılcağı ilk telefon olan ROG Phone 2 geçtiğimiz gün ön talebe açıldı.

Asus ROG Phone 2 için talep çok fazla!

31 Temmuz’da raflardaki yeri yerini alacak olan yeni ROG Phone modeli için Çinliler adeta sıraya girdi. Telefon ön talebe açıldıktan 24 saat sonra 1.6 milyon kişi kayıt yaptırdı.

Elbette burada şu noktaya dikkat çekmek gerekiyor. Çin’de ön sipariş sistemi biraz farklı işliyor. Telefon satışa çıkmadan önce belli siteler üzerinden ön talebe açılıyor. Dileyenler ön talep formunu doldurarak telefonu satın almada önceliğe sahip oluyorlar. Üstelik bu talep formu için de herhangi bir ücret ödemiyorlar. Hatta talep formunu doldurup, telefonu satın almadıklarında da herhangi bir yaptırım olmuyor.

Dolayısıyla talep formu dolduran 1.6 milyon kişiden kaçının ROG Phone 2’yi alacağı belli değil. Fakat basit bir fiyat performans değerlendirmesi yaptığımızda, ROG Phone 2’nin hayli geniş bir kitleye hitap edeceğini söyleyebiliriz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. ROG Phone 2 global pazara Ağustos ayında gelecek.

Galaxy Fold çıkış tarihi netleşti