Assassin’s Creed Yaratıcısından Yeni Oyun!

Assassins Creed Yaraticisindan Yeni Oyun

Assassin’s Creed serisinin yaratıcısı Patrice Desilets’den yeni oyun geliyor.

Dünyanın en popüler serilerinden birisi olan Assassin’s Creed’in yarıtıcısı, düzenlenen Reboot Develop etkinliğinde ilgi uyandırıcı açıklamalarda bulundu.

Assassin's Creed Yaraticisindan Yeni Oyun!

Hırvatistan’da düzenlenen Reboot Develop etkinliğine konuşmacı olarak katılan Desilets, konuşması sırasında bağımsız oyun stüdyosu Panache Digital Games’in yeni oyununu duyurdu. Ancestors: The Humankind Odyssey olarak adlandırılan oyunun duyuru fragmanı insanlık tarihindeki önemli başarıları ve olumsuz olayları zamanda geriye giderek sıralıyor. Higgs bozonu, Charles Darwin’in doğumu, Wright kardeşlerin uçuş keşifleri, Haçlı Seferleri gibi olayların işlendiği oyunda ilk aletlerin üretimine kadar gidiliyor. Oyunun kilit cümlesi ise; “Tüm yolculukların en büyüğü, bizim yolculuğumuz.”.

Detaylara inmeyen Desilets, stüdyonun yeni çalışanlar aradığını belirtirken, yakın zamanda oynanış videosu yayınlanacağının da sinyallerini verdi. İnsanlık tarihini anlatıp bizleri kendi gerçeklerimiz ile yüzleştirecek bir oyun bakalım nasıl bir ilgi görecek.

Twitter DM’e Serbestlik Getirdi!