Assassin’s Creed Syndicate 60 FPS Olabilir

Assassins Creed Syndicate 3

İlginç bir gelişme yaşandı. Ubisoft yıllar önce çıkardığı Assassin’s Creed Syndicate için sürpriz bir güncelleme yayınlayabilir. Lafı daha fazla uzatmadan neler olduğuna birlikte bakalım….

Assassin’s Creed Syndicate (AC), 2015’te piyasaya sürüldü. O dönemde seriyle ilgili yapılan eleştiriler ve önceki oyunun istenildiği gibi olmamasından dolayı Syndicate ön yargılarla karşılaştı. Oyun bazı noktalarda eksik olmasına rağmen yüksek popülerliğe kavuştu. Sanayi Devrimi sırasında Londra’da geçen Assassin’s Creed Syndicate’in başkahramanları Jacob ve Evie Frye isimli ikiz karakterler. Bazı oyuncular Syndicate’i serinin en iyi oyunlarından biri olarak görüyor.

Assassin's Creed Syndicate

Kısa süre önce Aroged sitesi Ubisoft Latam’ın Twitter’da yayınladığı ama sonra aceleyle sildiği İspanyolca bir tweet tespit etti. Silinen tweet’te, “En çok hangi Assassin’s Creed oyununu oynadınız? Belki de Syndicate, 60 FPS’yi içeren yeni güncellemeyle birinci sırada yer alacak” yazıyor. AC Syndicate mevcut konsollarda 30 FPS’de çalışıyor. Eğer silinen tweet’teki doğruysa, 60 FPS güncellemesi oyunun yeniden oynanmasını sağlayabilir. Belki de tweet yanlış bilgilendirmeden dolayı silinmiş olabilir. Kesin bir şey demek zor.

Assassin's Creed Syndicate

Şunu da söylemeden geçmeyelim, AC serisindeki bir oyunun yeni nesil bir güncelleme alması şaşırtıcı olmayacaktır. Örneğin AC Origins, 2022’de PS5 ve Xbox Series X/S için güncelleme almıştı. Origins’in güncellemesi oyunun yeni nesil konsollarda 60 FPS’de çalışmasını sağladı.

Serinin yeni oyunu Assassin’s Creed Shadows da 15 Kasım’da PC, PS5, Xbox Series X/S, Mac ve iPad platformlarında piyasaya sürülecek. Shadows’ta da tıpkı Syndicate’deki gibi farklı oynanışa sahip iki farklı başkarakter var. Oyunun hikayesi de serinin fanlarının uzun zamandır keşfetmek istediği Feodal Japonya’da geçiyor. Yeni yapım o dönemde yaşanan şiddetli iç savaş dahil, Sengoku döneminin sonunu belirleyen çatışmalara odaklanıyor.

Bazı Tüketiciler iPhone 16 Pro’ya Ekim Ayında Kavuşacak