Samsung Galaxy Tab S2 Sızdırıldı

samsung galaxy tab 21

Samsung’un geçen yıl piyasaya sürdüğü ve Super AMOLED ekranı ile inceliği büyük beğeni toplayan Galaxy Tab S serisinin bu yıl ikinci nesle geçiş yapacağı bir süredir dile getiriliyordu.

Serideki bir üyenin fotoğrafı da internete sızdırıldı. Seride bu kez 8 ve 9.7 inçlik iki model olacağı söylendi. Yani seri doğrudan iPad serisini hedef alıyor.

Görsellerdeki modelin kullanım pozisyonuna bakıldığında 8 inçlik üye olabileceği tahmin ediliyor. Seride göze çarpan değişiklik ekran çözünürlüğünün 2048×1536 olarak belirlenmiş olması.

Daha önce 2560×1600 piksel olan çözünürlük değeri yeni seride biraz daha düşürülmüş. Ayrıca görüntü oranı da 4:3 en-boy oranına çekilmiş.

samsung-galaxy-tab-21

Galaxy Tab S2 serisinin incelik konusunda önemli bir değişikliğe uğrayacağı belirtiliyor. Zira 5.4 mm kalınlık ile pazarın en ince tablet serisi unvanını alabilir.

Şu anda Dell Venue 8 700; 6 mm kalınlık ile en ince unvanına sahip. Samsung’un en yeni yongaseti Exynos 7420; Tab S2 serisinde de yer alacak.

Ayrıca 3 GB ana bellek ve 32 GB dâhili depolama alanının da olacağı belirtildi. Böylece Galaxy Tab S2 pazardaki en ince tablet modeli ve ayrıca en güçlü tablet modellerinden birisi olmaya çalışacak. Serinin Haziran ayı itibariyle tanıtılması bekleniyor.

Apple Bir Numaralı Telefon Üreticisi Oldu