Assassin’s Creed Rogue PS4 ve Xbox One için Geliyor

assassins creed

Assassin’s Creed Rogue, 3 yılın ardından PS4 ve Xbox One için listelendi. Peki oyun ne zaman çıkış yapacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Assassin’s Creed Rogue Yıllar Sonra Yeni Nesil Konsollara Geliyor

Ubisoft‘un şüphesiz başarılı serileri arasında yer alan Assassin’s Creed, farklı oynanışı ve kendine has hikayesiyle oyun sektörünün önemli bir parçası olmayı başardı. Pek çok kez üst üste çıkan serinin devam oyunları yüzünden seri eleştiri bombardımanına tutulmuş olsa da son çıkan Assassin’s Creed Origins ile birlikte Ubisoft oyuncuları memnun etmeyi başarmış gibi gözüküyor. Assassin’s Creed Rogue, Assassin’s Creed Unity ile aynı zamanda piyasaya çıkan serinin devam oyunlarından birisi. Oyunun serinin diğer oyunlarına göre popüler olmamasının sebebi olarak bu durum gösterilebilir. Assassin’s Creed Rogue 18. yüzyılın Kuzey Amerikası’nda geçen Fransız-Amerikan Yerlisi Savaşını konu alıyor. Ana karakterimiz olan Shay Patrick Cormac başarısızlıkla sonuçlanan görevinin sonunda suikastçılar birliğine sırtını döner. Bununla birlikte suikastçılar tarafından öldürülmeye çalışan Shay, suikastçılara karşı savaşan bir suikastçı olarak eşsiz bir senaryo ile karşımıza çıkıyor.

Oyun Assassin’s Creed Black Flag ile aşırı benzerliğinden dolayı her ne kadar kendine has durmasa da, tapınakçıların tarafında gezen bir ana karakteri oynadığımız senaryosu ile farklı olmayı başarmıştı. Ve şimdi oyun İtalyan bir perakendecide Assassin’s Creed Rogue HD adıyla yeniden listelere girmiş durumda.

2018’in İlk Çeyreğinde Çıkış Yapması Bekleniyor

ePrice, ReluxShop ve Webster adlı perakendecilerde yapılan listelere göre oyun Assassin’s Creed Rogue HD olarak Xbox One ve PS4 için geliyor. Oyun için listelenen fiyat ise 30 € olarak gözükürken, oyunun çıkış tarihi için de 15 Mart 2018 belirtilmiş.  Ubisoft’un ise bu konuda resmi bir açıklama yapmadığını belirtelim.  Ayrıca, oyun şu an Steam’de %50 indirim ile satılmakta. Buraya tıklayarak Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunun çıkış videosunu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Windows 10’a Sekme İçerisinde Uygulama Çalıştırma Özelliği Geliyor